Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΑΛΛΗΛΟΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Προειδοποίηση στον Γιώργο Παπανδρέου, έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνης Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, το απόγευμα της Δευτέρας. Ερωτηθείς για τον Γιώργο Παπανδρέου, τόνισε ότι έκανε μια δήλωση και δεν έχει να προσθέσει τίποτα άλλο...

http://news247.gr/eidiseis/politiki/article2717007.ece/BINARY/w460/venizelos111.jpg

"Σημασία έχει η χώρα να βγει από την κρίση. Εμείς έχουμε μια πρόσφατη υποχρέωση να βγάλουμε τη χώρα από το μνημόνιο. Γιατί εμείς βάλαμε τη χώρα στο μνημόνιο" είπε και...
πρόσθεσε με νόημα:
"Ο κ. Παπανδρέου έχει άρρηκτους δεσμούς και μεγάλες εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ".
Ο κ. Βενιζέλος απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών και χαρακτήρισε την ψηφοφορία της Κυριακής, "πολύ σημαντική πράξη".

"Υπάρχουν δύο είδη πολιτικής, υπάρχει αυτό της συνωμοσιολογίας και υπάρχει και αυτό της δύσκολης πολιτικής πράξης, που σε κάνει και αντιπαθεί για λόγους ιστορικούς. Ζήτημα εκλογών βουλευτικών , δεν τίθεται. Η χώρα πρέπει να ακολουθήσει το χρονοδιάγραμμα", σημείωσε.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ακόμα ότι "συζητήσαμε με τον πρωθυπουργό τα ζητήματα που προκύπτουν τώρα γιατί αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι να δείξουμε προς την ελληνική κοινωνία ότι πράγματι αλλάξαμε σελίδα, ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν την έξοδο από το μνημόνιο. Η ψηφοφορία είναι μια σημαντική πράξη, που πιστοποιεί τις θυσίες του ελληνικού λαού. Προτεραιότητά μας είναι να οριστικοποιηθεί η κατανομή του πλεονάσματος και να κινητοποιηθούν οι τράπεζες μέσα στην οικονομία, να βοηθήσουν τους πολίτες και τις επιχειρήσεις για να βοηθήσουν με τη σειρά τους τους εργαζόμενους", είπε ο κ. Βενιζέλος.



Τέλος ο κ. Βενιζέλος, δήλωσε ότι στη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά, συζητήθηκε η προετοιμασία του άτυπου Ecofin/Eurogroup της Τρίτης στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου