Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΟΛΕΤΗΡΑ

Το παρακάτω απόσπασμα είναι μέρος από τη συνέντευξη του εθνικού ολετήρα Γ. Παπανδρέου στην εφημερίδα Corriere Della Sera... 

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCkRdruHwHHnD1fdOH06jkXfsf83rSVoZMEAMSb4Lkhjhx24W_


Ανάμεσα σε άλλα λοιπόν αυτός ο απίστευτος τύπος ισχυρίζεται τα εξής: "Είναι εύκολο να λες ποια κίνηση θα ήταν καλύτερη όταν...
έχει τελειώσει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, αλλά όταν είσαι στο παιχνίδι και η μπάλα έρχεται μπροστά σου, έχεις λίγα δευτερόλεπτα να αποφασίσεις. Ήμασταν σε πόλεμο. Αν είχε διεξαχθεί το δημοψήφισμα θα είχαμε κερδίσει, θα υπήρχε μεγαλύτερη σαφήνεια, μεγαλύτερη ταχύτητα στις μεταρρυθμίσεις, ο λαός θα αισθανόταν ότι συμμετέχει ενεργά και θα είχαμε δώσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στο εξωτερικό: η Ελλάδα δεν εγκαταλείπει το ευρώ. Η συζήτηση γι’ αυτό το θέμα ήταν καταστροφική για την οικονομία μας, η ανασφάλεια μας σκότωσε".

Αυτά λέει ο αδίστακτος ολετήρας, προφανώς έχοντας επίγνωση πως απευθύνεται σε πράσινους αυστραλοπίθηκους, πρόθυμους να καταπιούν τη μπανάνα αμάσητη (μαζί με τα τσόφλια).

Βγες λοιπόν γελοίε τύπε να διαψεύσεις τις συμμορίες στις οποίες προσκύνησες...
Το φιλαράκι σου ο Στρος Καν σε ξεφτίλισε για τις μυστικές συναντήσεις σου μαζί του, αλλά γι αυτό δε βρήκες να πεις κουβέντα...
Η γερμανίδα πατρώνα σου σε ξεβράκωσε αποκαλύπτοντας πως εκείνοι είχαν το πιστόλι στον κρόταφο και όχι η Ελλάδα, κι εσύ με μια κίνηση το πήρες και το έβαλες στο δικό σου πισινό. Αλλά ούτε γι αυτό βγήκες να πεις μια κουβέντα...
Ο μέχρι χθες "ύπαρχός" σου σε εκβιάζει δημόσια για το βίο και την πολιτεία σου, και δεν τολμάς να υπερασπιστείς ούτε καν τη προσωπική σου αξιοπρέπεια...

Η συζήτηση για το δημοψήφισμα ήταν καταστροφική ε???
Και ποιός την άνοιξε γελοίε τύπε αυτή τη συζήτηση??? Η κοινωνία που ποδοπάτησε η συμμορία του Καστελόριζου ή εσύ και οι πολιτικοί σου παρατρεχάμενοι???
Ποιός πήγε να πάρει την άδεια γι αυτό από τη Μέρκελ και το Σαρκοζύ??? Η Ελληνική κοινωνία ή εσύ προσωπικά απίστευτε πολιτικέ καραγκιοζάκο???
Ποιον καταχέριασε ανεβοκατεβάζοντάς τον "μαλάκα" ο κοντός??? Το λαό που σε ανέχτηκε ή εσένα προσωπικά βρε τιποτένιε???

Πόλεμο όντως είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε βρε πολιτικέ σαλτιμπάγκο...
Μόνο που σ αυτό τον πόλεμο τιμής και αξιοπρέπειας, η Ελλάδα δεν είχε ηγέτη. Η πολιτική της ηγεσία αυτομόλησε σύσσωμη και έπαιρνε εντολές κατ ευθείαν από τη Γερμανική διοίκηση.
Πουλήθηκε η πατρίδα μας σ αυτό τον πόλεμο από αρνησιπάτρηδες πολιτικούς που λειτούργησαν ως πέμπτη φάλαγγα στην Ελληνική κοινωνία.

Κι εσύ απίστευτε τύπε...
Δεν υπήρξες ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της πατρίδας που σε εξέλεξε να τη διοικείς, αλλά ο μέντορας όλων εκείνων που κιότεψαν στα προστάγματα του Ράιχ.

Γιατί εσύ απίστευτε τύπε...
Αν είχες ίχνος αγάπης γι αυτή την πατρίδα, στοιχειώδη εθνική συνείδηση αν διέθετες, είχες μονάχα δυο επιλογές.
Η πρώτη ήταν να πατήσεις τη σκανδάλη όταν οι συμμορίες είχαν το πιστόλι στραμμένο στο δικότους τον κρόταφο.
Η άλλη ήταν να το στρέψεις στο δικό σου τον κρόταφο και να δώσεις ένα έντιμο τέλος στη θλιβερή σου παρουσία.

Επέλεξες όμως να κάνεις αυτό που θα έκανε κάθε εφιάλτης...
Επέλεξες να το βάλεις στον πισινό παίρνοντας στο λαιμό σου ολόκληρη την Ελλάδα. Και σήμερα - ελέω των συνεχιστών σου στις δαιδαλώδεις διαδρομές της ντροπής - αυνεχίζεις να κυκλοφορείς ελεύθερος παραδίδοντας μαθήματα σε τενεκέδες.

Άξιος ο μισθός σου πολιτικέ αγύρτη. Αλλά ακόμη αξιότερος ο μισθός όλων εκείνων που επιμένουν να σε ακούν και να σε λιβανίζουν. Μπρός στη δική τους τη ντροπή, η δική σου ήταν απλώς μια διατεταγμένη υπηρεσία με θύμα την πατρίδα που δεν αγάπησες ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου