Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ??? (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν μπορούμε να ξέρουμε "αν τα φαγαν τα παιδιά του ή τα φαγε ο ίδιος"...

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQN7AUgGl0xGHXjNUHBZ7RqXN8ybPRZxIVQHhbYBNzbIuN1cCsNOt7iK7bq

Σάλο έχει προκαλέσει αυτή η δήλωση για την αυτοκτονία του 77χρονου στο Σύνταγμα. Αυτό το πολιτικό τσουτσέκι λοιπόν ελέω του εθνοσωτήρα Κουβέλη απέκτησε ξαφνικα "αριστερό" πρόσημο... Μπήκε στο πλυντήριο ανομιών και ζητά τι άλλο??? Την ψήφο σας...

Καλεσμένος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ όταν κλήθηκε να σχολιάσει το...
τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 77χρονου απελπισμένου ανθρώπου στο Σύνταγμα, ο οποίος ψέλλισε λίγο πριν αυτοκτονήσει ότι «αυτό το κάνω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου».

Σε ερώτηση της κ. Τσαπανίδου, «Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία;», ο Πάνος Μπεγλίτης απάντησε μεταξύ άλλων :

«Το αν είχε χρέη, αν δεν είχε χρέη το αν τα 'φαγαν τα παιδιά του ή αν τα 'φαγε ο ίδιος. Σεβασμό σε αυτές τις περιπτώσεις».


Ο  Υπουργός   που σφράγισε το πέρασμά του απο το ΥΠΕΘΑ και ο Υπουργός που ζήτησε να κοπεί ο ομφάλιος λώρος των Αποστράτων Αξιωματικών  με τους  εν ενεργεία ..Αλλά και όπως αποκαλύφθηκε   τον  πληροφόρησαν  για το επικείμενο (Πραξικόπημα των Αποστράτων sic) απο δημοσιογράφο ….Εντάχθηκε στη ΔΗΜΑΡ και ζητά την ψήφο μας!


Τα ονόματα των πρώτων 40 υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ παρουσίασε στην Κεντρική Επιτροπή ο γραμματέας του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ζητώντας από το όργανο την τυπική έγκρισή τους.

Ανάμεσα στους 40 ξεχωρίζει το όνομα του Ανδρέα Παπαδόπουλου, του Δημήτρη Χατζησωκράτη, ενώ περιλαμβάνονται και τρεις  μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ όπως είναι η Μαριλένα Κοππά, ο Πάνος Μπεγλίτης και ο καθηγητής Γιάννης Τσαμουργκέλης.

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...



1 σχόλιο: