Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΜΟΡΑ

Ο ΠΑΝ. ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΜΕ VIDEO «ΚΑΙΕΙ» ΣΑΜΑΡΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΔΕΝΔΙΑ - ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQlnguthYzB2G-JqR9jiAB_203n_YpCh2I8h3h9bS6ZVFTbnc5Z

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

Η παραίτηση του Παναγιώτη Μπαλτάκου, Γενικού Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου και «δεξιού χεριού» του Αντ. Σαμαρά, μετά και την ομολογία του ότι...
το video με τον Κασιδιάρη της ΧΑ, που ενοχοποιεί Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, είναι αληθές, αποκτά απρόβλεπτες πολιτικές διαστάσεις, ενώ μπορεί να έχει εξίσου απρόβλεπτες και συνταρακτικές πολιτικές προεκτάσεις.

Πολιτικοί κύκλοι υπογραμμίζουν ότι η ομολογία και η παραίτηση του Παν. Μπαλτάκου θέτει εκ των πραγμάτων και ευθέως θέμα για τον ίδιο τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά.
Οι ίδιοι κύκλοι τόνιζαν ότι η παραίτηση του Παν. Μπαλτάκου δεν πλήττει μόνο την κυβέρνηση αλλά και ίσως να προκαλέσει την πτώση της και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Η υπόθεση Μπαλτάκου κάνει το ποτήρι των εγκληματικών πολιτικών ευθυνών της κυβέρνησης να ξεχειλίσει.

Η κυβέρνηση Σαμαρά, εφαρμόζοντας όλο και πιο αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές οικονομικής και κοινωνικής διάλυσης, κινείται, ταυτόχρονα, για να τις εφαρμόσει, σε όλο και πιο αυταρχικές και ακροδεξιές κατευθύνσεις, προσπαθώντας να παραμείνει στην εξουσία με την υφαρπαγή των ψήφων της Χρυσής Αυγής, την ώρα που θα θέτει την τελευταία στην πράξη εκτός νόμου.
Αυτήν την ώρα, η άμεση παραίτηση του Α. Σαμαρά και της κυβέρνησής του για άμεσες εθνικές εκλογές, τόνιζαν οι ίδιοι πολιτικοί κύκλοι, είναι η μόνη λύση για μια μεγάλη δημοκρατική προοδευτική ανατροπή και διέξοδο ενάντια στη μνημονιακή ακροδεξιά ανωμαλία που αντιπροσωπεύει η κυβέρνηση αλλά και ενάντια στο νεοναζισμό της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου