Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ... ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ - ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ

Στην ιστοσελίδα Antinews, που κόπτεται για την «πατριωτική» της κατεύθυνση,  σε άρθρο σχετικό με την υπόθεση Κασιδιάρη-Μπαλτάκου, με τον τίτλο «Ποιοι απεργάζονται την αποσταθεροποίηση της χώρας και θέλουν να ρίξουν τον Σαμαρά;», στις 3 Απριλίου... 

http://ardin-rixi.gr/wp-content/uploads/2014/03/ouasington-nazi-780x495.jpg

Ανακαλύφθηκε πως είναι οι Ρώσοι(!)  που βρίσκονται πίσω από τον Κασιδιάρη και θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τον Σαμαρά! Πάντα, λοιπόν, ο ρωσικός δάκτυλος! Τη στιγμή που οι Αμερικανοί θέλουν και πάλι να...
φυλακίσουν την Ευρώπη σε μια σύγκρουση με τη Ρωσία, στήνοντας την υπόθεση της Ουκρανίας, οι Έλληνες «πατριώτες» συντάσσονται πίσω τους και τροφοδοτούν, όσο μπορούν, την αντιρωσική υστερία. Αυτοί που υποτίθεται πως κατήγγελλαν τις «πορτοκαλί» επαναστάσεις του Σόρος και της παρέας του. Όμως το αίμα νερό δεν γίνεται. Όταν η υπερατλαντική πατρίδα τους σαλπίζει συναγερμό, ξεχνιούνται και οι πατριωτισμοί και όλα τα ηχηρά παρόμοια.
 

Γιατί, ο νέος Ψυχρός Πόλεμος που κηρύσσουν οι Αμερικανοί, μόνο την Ελλάδα δεν συμφέρει. Γιατί έτσι αποκόπτει τη Ρωσία από την Ευρώπη, αναβαθμίζει την Τουρκία ως την ανατολική έξοδο της Ευρώπης, προωθεί την ανασύσταση του τουρκοϊσραηλινού άξονα και μας φυλακίζει –κυριολεκτικώς– σε μια φιλοτουρκική νατοϊκή πολιτική. Το συμφέρον της Ελλάδας, αντίθετα, επιτάσσει την ενίσχυση της συνεργασίας Ρωσίας-Ευρώπης, που όχι μόνο προσφέρει εναλλακτικές πηγές ενέργειας, αλλά υποβαθμίζει τη στρατηγική σημασία της Τουρκίας για την Ευρώπη.
Το συμφέρον της Ελλάδας είναι «μια Ευρώπη από τον Ατλαντικό ως τα Ουράλια», που μόνη αυτή μπορεί να επιτρέψει έναν αναβαθμισμένο ρόλο για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Και, βέβαια, κάτι τέτοιο δεν το θέλουν οι Αμερικανοί. Γι’ αυτό ακριβώς και δεν μπορούμε να ταυτιζόμαστε με την πολιτική τους, και όχι γιατί διαπνεόμαστε τάχα από αντιαμερικανισμό, όπως σαλπίζουν τα παπαγαλάκια τους.
 
Γι’ αυτό και όλοι οι «πατριώτες» του φυράματός τους, όταν έρχεται η ώρα της κρίσεως, συντάσσονται με τα αφεντικά τους και απεμπολούν τα συμφέροντα της «πατρίδας» για την οποία κόπτονται.
 
Έτσι έκανε και ο Καραμανλής με τη Ζυρίχη, έτσι έκανε ο Παπαδόπουλος με τη μεραρχία στην Κύπρο, έτσι κάνει τώρα η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που πρωτοστατεί σε αντιρωσικές κορόνες για τη Συρία και την Ουκρανία. Ενάντια στα ελληνικά εθνικά συμφέροντα. Έτσι κάνουν και αυτοί οι γιαλαντζί πατριώτες. 

Μόνο ο Κώστας Καραμανλής προσπάθησε να ακολουθήσει μια διαφορετική πολιτική με τη Ρωσία και γι’ αυτό εν πολλοίς τον έριξαν, για να φέρουν τον πρακτορίσκο στην εξουσία. Δεν τα ξέρουν αυτά οι δήθεν πατριώτες της δήθεν λαϊκής δεξιάς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου