Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ

Βίντεο που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο εφόρμησαν οι ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ κατά των διαδηλωτών στη χθεσινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας...


Οι μηχανές ανέβηκαν πάνω στα πεζοδρόμια χτυπώντας πολίτες, ενώ οι διαδηλωτές...
είχαν αρχίσει να αποχωρούν. Στο 2:32 μάλιστα ένα μέλος της ομάδας ΔΕΛΤΑ ακούγεται να λέει προς τον κάμερα-μαν: «Τράβα με μωρή κ...».


Σ αυτό το τσουτσέκι... Σ αυτόν τον αδίστακτο πρετοριανό της κατοχής, που ξεπουλά την ψυχή του για πενταροδεκάρες στα ανδρείκελα που τον διατάζουν, μπορούμε αβίαστα να απαντήσουμε ότι: 
  • "Ναι... Θα έρθει η στιγμή που κάποιος θα σε τραβήξει μωρή καριόλα. Αλλά δε θα είναι φωτορεπόρτερ για να καμαρώνεις. Θα είναι αποφασισμένος διαδηλωτής που θα φερθεί σ ένα τσουτσέκι όπως πραγματικά του αξίζει. 
  • Γιατί δεν ένοιωσες ποτέ μωρή καριόλα ότι είσαι κομμάτι αυτού του λαού και συμπεριφέρεσαι αυτάρεσκα ως δήμιος...
  • Γιατί δε σέβεσαι μωρή καριόλα ούτε τη μάνα που σε γέννησε, προκειμένου να αποσπάσεις ενα "εύγε" από τους δυνάστες του τόπου σου...
  • Γιατί δε σέβεσαι μωρή καριόλα ούτε τον όρκο που έδωσες, όταν φόρεσες αυτή τη στολή...
  • Γιατί είσαι καριόλα στην ψυχή και στο σώμα...
  • Γιατί δε σεβάστηκες μωρή καριόλα το εθνόσημο που φοράς, και συμπεριφέρεσαι σαν φτηνός γενίτσαρος απέναντι σε μια κοινωνία που αγωνίζεται και για τα δικά σου δικαιώματα κοπρόσκυλο της κατοχής...
  • Και σε μια τέτοια καριόλα, μόνο ως καριόλα αξίζει να φέρεται κανείς, και σίγουρα θάρθει η στιγμή που θα παρακαλάς γαλείο υποκείμενο για οίκτο και ανθρωπιά, αλλά τίποτε από τα δυο δε θα αξίζεις και τίποτε από τα δυο δε θα πρέπει να σου παρασχεθεί.
  • Γιατί όταν τα ανδρείκελα θα ανατραπούν και η κοινωνία αποφασίσει να πάρει στα χέρια της το μέλλον των παιδιών της, εσύ μωρή καριόλα δε θα είσαι τσαμπουκαλεμένος κάου μπόυ, αλλά ένα κατρουλιάρικο κωλόπαιδο που θα παρακαλά να τον λυπηθούν αυτοί που μέχρι χθες λοιδωρούσε.

Βίντεο Βασίλης Νούσσης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου