Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΗ ΣΤ ΑΛΕΥΡΙ

Σας ερωτούμε κυρία Κουτζαμάνη: Θεωρείτε και "νόμιμο" και πρωτίστως "ηθικό" να αναδεικνύετε αυτό το ζήτημα ως πρωτεύον ή μήπως θα έπρεπε ειδικά για το πολιτικό προσωπικό της χώρας, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω δε συναποτελείται από Αρσακειάδες του Κατηχητικού...


Να αρθεί η συγκεκριμένη διάταξη- οδηγία??? Δε συνιστά κυρία Κουτζαμάνη θρίαμβο του "νομικού πολιτισμού" να αθωώνονται επικαλούμενοι νομικίστικα τερτίπια οι πολιτικοί που συλλαμβάνονται με την κατσίκα στον ώμο επειδή...
η κάμερα που τους κατέγραψε να εγκληματούν δεν είχε "νόμιμη άδεια". Αυτό κυρία Κουτζαμάνη δε συνιστά προστασία των πολιτικών από εγκληματική δραστηριότητα, αλλά ένα ακόμη μέτρο που διευκολύνει τη συγκάλυψη απαράδεκτων ανομιών.

Να κινείται η αυτόφωρη διαδικασία, εάν στο μέλλον «επαναληφθεί από οποιονδήποτε», «η χρήση παρανόμως κτηθέντος οπτικοακουστικού υλικού» ακόμη «κι αν ο υπαίτιος είναι βουλευτής εν ενεργεία», παραγγέλλεται από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη. 

Η ίδια διαβίβασε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Προτοδικών την αναφορά του υπουργού Δημόσιας Τάξης με δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με το ενδεχόμενο παράνομης κατοχής οπτικοακουστικού υλικού από μέλη της ΧΑ. Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκου. 

Συγκεκριμένα η παραγγελία της Εισαγγελέως Κουτζαμάνη προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έχει ως εξής: «Εάν στο μέλλον επαναληφθεί από οποιονδήποτε και υπό οποιαδήποτε ιδιότητα η χρήση παρανόμως κτηθέντος οπτικοακουστικού υλικού, να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία έστω κι αν ο υπαίτιος είναι βουλευτής εν ενεργεία. Τα παραγγελθέντα ισχύουν και για κάθε άλλο αυτόφωρο κακούργημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου