Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΙΣΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ???

Γιά πόσα χρόνια, και με τι ύψος προσωπικής συμμετοχής στο ασφάλιστρο (αν υπήρχε τέτοια) του εν λόγω ασφαλιστηρίου συμβολαίου, επιβαρύνθηκες κύριε Τσουκαλά???

Το ζήτημα κλειδί, είναι σ αυτό ακριβώς το ερώτημα διότι μέσα από την διόλου αγνή και άδολη πρακτική του "ενιαίου - εφ άπαξ καταβαλόμενου- ασφαλίστρου", κατά καιρούς πολλοί έχοντες όχι και τόσο "καθαρό" χρήμα, το "ξεβρώμισαν" μέσα από ασφαλιστήρια συμβόλαια, και το ξαναπήραν στο χέρι "καθαρο" σαν γάργαρο νεράκι.

Δεν ισχυριζόμαστε (άλλωστε δεν έχει αποδειχτεί) ότι έκανε κάτι τέτοιο ο κ. Τσουκαλάς... Ισχυριζόμαστε όμως - απευθυνόμενοι ακόμη και σε αρμόδιους εισαγγελείς και όχι μόνο - ότι το να καταβληθεί στη λήξη ενός ασφαλιστήριου συμβολαίου ένα τόσο μεγάλο ασφάλισμα, αυτό προϋποθέτει πως...
κατά τη διάρκεια ισχύος του συμβολαίου, το καταβαλόμενο ασφάλιστρο είναι πάρα πολύ υψηλό. Έχει σημασία λοιπόν να πληροφορηθούμε τέσσερα πράγματα:
  • Είχε και προσωπική συμβολή στο ασφάλιστρο ο κύριος Τσουκαλάς ή επρόκειτο μόνο για ομαδικό συμβόλαιο πληρωμένο από την τράπεζα εργοδότη του???
  • Αν η συμβολή ήταν μόνο της τράπεζας - εργοδότη, με ποιά κριτήρια επελέγη ο κύριος σουκαλάς - όντας συνδικαλιστής - και εντάχθηκε σ αυτό το πρόγραμμα???
  • Ποιά ήταν η ημερομηνία έναρξης και ποιά η ημερομμηνία λήξης του εν λόγω συμβολαίου???
  • Σε πόσες καταβολές κατεβλήθη το αναλογούν ασφάλιστρο για να αποδώσει στη λήξη του ασφάλισμα αυτού του ύψους, και πως προέκυψαν αυτά τα χρήματα.
Επομένως ο αρμόδιος εισγγελέας οφείλει να αναζητήσει απαντήσεις και στα εισοδήματα του κ. Τσουκαλά, αλλά και στην ίδια την ασφαλιστική εταιρεία που εξέδωσε το συγκεκριμένο συμβόλαιο...

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου