Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗ

Μην «πυροβολείτε» μόνο τον δήμαρχο Μπουτάρη…. Αυτός, απλώς «εκτελεί» εντολές…. - Εκτελεί εντολές και «αντιγράφει» άλλους «μεγαλοσχήμονες»...

MPOUTARIS -CAPON

Είναι γενική παραδοχή ότι ξέρει να προκαλεί και να ασχολούνται τα ΜΜΕ με την σαφρακιασμένη μουτσουνάρα του. Όταν δε τα ΜΜΕ ελέγχονται απόλυτα από το εβραϊκό λόμπι, τότε προκαλεί με τη σιγουριά του κοπρίτη, που τον σπρώχνουν να κερδίσει. Μόνο στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις κριτικές που...
να τον σφυροκοπούν και να είναι άξιες λόγου. Όμως ακόμα το παιχνίδι προβολής και προπαγάνδας, παίζεται βρόμικα στις εφημερίδες και στις τηλεοράσεις, και αυτό το παιχνίδι μέσα στις λάσπες και τα τοξικά απόβλητα, ο Γιάννης Μπουτάρης ξέρει και το παίζει σαν γουρουνάκι, μέσα στη τρελή χαρά.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, προκαλούσε από πολύ παλιά με χρηματιστηριακά παιχνίδια, πολύ πριν ξεσπάσει το γνωστό σκάνδαλο της χρηματιστηριακής φούσκας. Μεγάλος πρωταγωνιστής.

Ο Γιάννης Μπουτάρης προκαλούσε, με τον τρόπο ζωής. Η δημόσια ομολογία του αλκοολισμού, για κάτι που ήταν παγκοίνως γνωστό στο Πανελλήνιο και πολύ περισσότερο στη Θεσσαλονίκη, ήταν ένα πολιτικό παιχνίδι από τους σπόνσορες, για να μη του το ξεκινήσουν αντίπαλοι, αφής στιγμής αποφάσισε να πολιτευθεί. Έτσι, το πήραν τα ελεγχόμενα από το εβραϊκό λόμπι  ΜΜΕ και με συνεχή δημοσιεύματα, ένα σοβαρότατο μειονέκτημα, το εμφάνιζαν σαν…. μαγκιά του αλκοολικού!!!!

Ο Γιάννης Μπουτάρης προκαλούσε και προκαλεί, με την τουρκολατρεία του και την εβραιολατρεία του. Μνημεία πλαστογράφησης της πόλης της Θεσσαλονίκης, για Εβραίους και Τούρκους και τα δικαιολογεί με τη μόνιμη επωδό του, πως τάχα, θα μας εξασφαλίσει τουριστικό πλούτο, με προσέλκυση Εβραίων και Τούρκων τουριστών!!!! Όσους και αν είδατε, σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνούν τους τουρίστες που έρχονταν πριν τη τεχνιτή βιομηχανική εβραιοποίηση ή και τουρκοποίηση της πόλης μας.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, έχει κάνει προκλητικό όνειρο ζωής, τη κατασκευή κρεματόριων, για να καίει υποχρεωτικά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ μόνον!!!!! Και αν δεν δέχονται, να τους γδέρνει και νεκρούς, με φόρους κοιμητηρίων!!!! Αφού έχει καλή και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ πρόθεση, ας ξεκινήσει και ας φτιάξει αποτεφρωτήρες, για εβραίους και μουσουλμάνους, να δούμε πως λειτουργεί το σύστημα, κάτω από συνθήκες ανεξιθρησκείας. Να δούμε και τις αντιδράσεις των εβραίων και των μουσουλμάνων και αν γίνουν αποδεκτά από αυτούς, να το ξανασυζητήσουμε.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, με «βλάχικη» καταγωγή όπως δηλώνει…, από το…. Κρούσοβο των Σκοπίων (!!!!!!), το προβληματικό Νυμφαίο της Φλώρινας και τη Μοσχόπολη της Αλβανίας, προκάλεσε πρόσφατα, με την άμεση από αυτόν, αναγνώριση των Σκοπίων ως…. Μακεδονία!!!!


Συχνότατα προκαλεί δια του τηλεοπτικού φακού, για να προσεταιριστεί άτομα με ιδιαιτερότητες. Πότε με ένα σκουλαρίκι, πότε με τα τατουάζ, πότε με ημίγυμνες φωτογραφίσεις, πότε με διοργανώσεις πανηγυριών και δημόσιες τσάρκες με ομοφυλόφιλους…. Μόνο για αυτούς που φορολογεί δεν κάνει τίποτα!!! Ξεκίνησε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ το 2002, για να ανακαλύψει σε δύο χρόνια (2004) ότι είναι ΠΑΣΟΚ και όταν ο Κουβέλης έφτιαξε τη σιωνιστική ΔΗΜΑΡ, αμέσως κατάλαβε, ότι ήταν ανανεωτικός αριστερός ψάλτης σε συναγωγή. Ε, δεν ήθελε και πολλά, για να ενταχθεί και στη ΔΡΑΣΗ του Μάνου, αλλά και να ερωτευθεί την Μπακογιάννη!!! Όλα αυτά, μέσα σε οκτώ (8) χρόνια. Ένα ρεκόρ, που δεν θα καταρριφθεί ποτέ!!!

Αν κάποιος έχει λόγους να χολοσκά και να στεναχωριέται, τον καθησυχάζω…. Ο πραγματικός και ουσιαστικός Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, είναι ο Εβραίος αντιδήμαρχος Χασδάϊ Καπόν!!!! Αν δεν υπήρχε αυτός αλλά και το εβραϊκό λόμπι, ο Γιάννης Μπουτάρης ακόμα θα ήταν ένας απλός δοκιμαστής κρασιών…..
Αν δεν υπήρχε το εκτελεστικό προκλητικό όργανο «Γιάννης Μπουτάρης» το σύστημα αφελληνισμού, άλλον θα είχε προωθήσει στη θέση του. και αυτό το λέω, γιατί υπήρξαν πρόδρομες προδοτικές κινήσεις….

Ας θυμηθούμε ένα γράμμα του «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Γ.Δ.» και την ανάρτηση Δεν είναι απλά Καπαδόκες. Είναι και άλλοι κοπρίτες, και όλοι τους είναι μέλη της οργάνωσης του Τζορτζ Σόρος.
Ο ίδιος ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ μας θυμίζει ότι και  ….έτεροι «Καππαδόκες» είναι τιμητές του Κεμάλ Ατατούρκ, δείχνοντας και τι είχε γράψει Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, την TPITH 28 OKTΩBPIOY 1997
Ελληνοτουρκικό συμπόσιο για τον Ελευθέριο Βενιζέλο — Και τον Κεμάλ Ατατούρκ, αύριο στη Θεσσαλονίκη

ΘEΣΣAΛONIKH. Μια ημέρα μετά την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ανήμερα της εθνικής εορτής της Τουρκίας, πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη ελληνοτουρκικό συμπόσιο για τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τον Κεμάλ Ατατούρκ σε μια περίοδο που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις διανύουν περίοδο όξυνσης και η ένταση στο Αιγαίο διαρκώς αυξάνεται. Οι δύο μεγάλοι ηγέτες είχαν ειδικούς δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη, καθώς ο Βενιζέλος εγκατέστησε εκεί την προσωρινή κυβέρνησή του το 1916, ο δε Ατατούρκ γεννήθηκε, ανδρώθηκε και συνωμότησε σε αυτή την πόλη, όπου διατηρείται το σπίτι του.

H οργάνωση του συμποσίου, στο διάστημα 29–30 Οκτωβρίου, είναι μια πρωτοβουλία της Ένωσης για τη Δημοκρατία στα Βαλκάνια, μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης, στην οποία μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι κ. E. Bενιζέλος, K. Καραμανλής, N. Παπακυριαζής, A. Tρακατέλης κ.ά., και παίρνουν μέρος σε αυτό τριάντα επιχειρηματίες από την Τουρκία και άλλοι τόσοι από την Ελλάδα.

Της τουρκικής αντιπροσωπείας ηγείται ο γνωστός υπέρμαχος της προσέγγισης Ελλάδας-Τουρκίας, επιχειρηματίας κ. Pαχμί Kοτς και ο πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχάνων Τουρκίας κ. Mάρεμ Kαγιάν και συμμετέχουν στελέχη της βιομηχανίας και του εμπορίου, καθώς επίσης και καθηγητές πανεπιστημίου. Παράλληλα, σε μια συμβολική κίνηση, οι Τούρκοι προσκεκλημένοι φέρουν μαζί τους και είκοσι παιδάκια, τα οποία θα φιλοξενηθούν επί δύο εβδομάδες σε ισάριθμες οικογένειες Θεσσαλονικέων, ώστε να γνωρίσουν από κοντά την Ελλάδα.
Tο ίδιο σχεδιάζεται να γίνει και την ερχόμενη άνοιξη, οπότε παιδιά απ την Ελλάδα θα φιλοξενηθούν στην Τουρκία, στο πλαίσιο του ελληνοτουρκικού συμποσίου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτή τη φορά στην Κωνσταντινούπολη ή τη Σμύρνη.

Αντιδρούν ποντιακά σωματεία και οργανώσεις με την διοργάνωση του Συμποσίου για τον Κεμάλ Ατατούρκ και τον Ελευθέριο Βενιζέλο αύριο στη Θεσσαλονίκη και απειλούν με κινητοποιήσεις.  O πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων κ. Στέφανος Tανιμανίδης που ρωτήθηκε απ την «K», χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη «οποιαδήποτε ενέργεια να τιμηθεί ο Κεμάλ που είναι υπεύθυνος για τη γενοκτονία 350.000 Ποντίων». Δήλωσε πάντως, πως θεωρεί θετική κάθε προσπάθεια προσέγγισης των δύο κρατών.

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου