Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ - ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΙ "ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ" ΣΕ COCA COLA ΚΑΙ NESTEA

Είναι πολύ ενδιαφέρων ο τρόπος τον οποίο επέλεξε μια τρομοκρατική οργάνωση για να χτυπήσει αυτές τις δύο ισραηλιτικών συμφερόντων εταιρείες... 

Αποφάσισαν να βάλουν Υδροχλωρικό οξύ μέσα στα προιόντα τους που κυκλοφορούν στη πτωχευμένη με το ζόρι Ελλάδα των μεγάλων “επιστημόνων” που επι χρόνια παίρνουν βραβεία στα ΑΕΙ αλλά δεν προσφέρουν τίποτα στην Ελληνική οικονομία! Το επέλεξαν όπως λένε επειδή δεν...
φαίνεται στο χρώμα τους. Περιττόν να σας εξηγήσω τί θα συμβεί αν πιεί μια Coca-Cola με υδροχλωρικό οξύ κάποιος και ιδιαίτερα ένα παιδί. Αν είναι μετανάστης θα βγεί και σε σύνταξη!

Θεωρώ ασήμαντη και ανεύθυνη την αντίδραση της πολιτείας για το θέμα αλλά και των δύο αυτών εταιρειών. Οι αποσύρσεις προιόντων δεν επιλύουν το θέμα.

Υπάρχει τεχνολογική λύση για να επιλυθεί άμεσα το θέμα. 
Προσθήκη στη κορυφή της κάθε φιάλης αυτών των προιόντων απο ένα κομματάκι ειδικού χαρτιού με το οποίο να μετράται το pH στη φιάλη απο το χρήστη. Το χαρτάκι αυτό θα αλλάζει χρώμα αν το περιεχόμενο της φιάλης γίνει όξινο. Υπάρχουν και πιο έξυπνες λύσεις για μόνιμη λύση του προβλήματος.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί αυτή η οργάνωση αυτή δεν επέλεξε να χτυπήσει μια Γερμανική εταιρεία ή κάποια εταιρεία φαρμάκων ή τροφίμων. Πόλεμος στο σύστημα θα μου πούν. Ναι, αλλά αυτές οι εταιρείες είναι το “σύστημα”;

Oι Γερμανοί και οι Εβραίοι φταίνε για ότι γίνεται στην Ελλάδα ή οι Ελληνες πολιτικοί που υπογράφουν τα πάντα; Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ποιοί φέρουν στο ακέραιο την ευθύνη; Kάποτε πρέπει να καταλάβουμε αν είναι νόμιμο να κυβερνούν τη χώρα άνθρωποι που παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία χάριν ξένων συμφερόντων.

Οι άνθρωποι που κυβερνούν είναι αποτέλεσμα ενός μεταλλαγμένου πειράματος που απέτυχε. Είναι ανίκανοι και υπόδουλοι. Κάνουν κακό σε όλους. Τη λύση με το χαρτάκι που θα μπορούσε να λειτουργήσει και σαν παιγνίδι δεν μπορούσε ούτε ένας να τη σκεφτεί; Όταν μια ζωή υπακούς στο τέλος δεν μπορείς να σκέφτεσαι.

Αυτά λέω στα Κέντρα αποφάσεων ότι δηλαδή τα μεταλλαγμένα που έχουν βάλει να κάνουν κουμάντο στη χώρα είναι για τα μπάζα και τα νέα όμως που πάνε να φέρουν είναι της ίδιας γραμμής παραγωγής… Η αλήθεια είναι πικρή. Φάτε εν τω μεταξύ όλοι μαζί ακατέργαστο φυσικό ζεόλιθο με μόλυβδο και δηλητηριάστε με αυτό τα χωράφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου