Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ή ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ???

Αμφιλεγόμενη όσο και ύποπτη η πολιτική πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας με αφορμή την γκεσταπίτικη επιχείρηση στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Και ο λόγος δεν είναι γιατί μέσα από αυτή την πολιτική διαχείριση, ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά αποποιήθηκε ένα – υπό προϋποθέσεις – σημαντικό όπλο άσκησης του αντιπολιτευτικού του ρόλου, εν όψει μάλιστα κρίσιμων εξελίξεων το επόμενο διάστημα, μέσα από τις οποίες δρομολογείται το τελειωτικό χτύπημα σε βάρος της χώρας…

Ούτε βεβαίως το μείζον πρόβλημα, είναι η φαιδρότητα μιας τέτοιας πρωτοβουλίας, η οποία σε τελευταία ανάλυση, όχι μονάχα δεν κλυδωνίζει το κυβερνητικό μπλοκ του δωσιλογισμού, αλλά αντίθετα του εξασφαλίζει ιδανικό περιβάλλον επανασυσπείρωσης, μέσα στο οποίο θα σιωπήσουν και οι ελάχιστοι παραδοσιακοί μασκαράδες οι οποίοι υποτίθεται ότι αντιδρούν στα τελευταίας κοπής δολοφονικά μέτρα που δρομολογούν τα κυβερνητικά ανδρείκελα…

Και ελάχιστα βεβαίως μας απασχολεί η ελαχιστότητα των Κουβέληδων, οι οποίοι απλώς έσπευσαν να αξιοποιήσουν την πολιτική ευκαιρία που τους δόθηκε, προκειμένου να επανακαταθέσουν πιστοποιητικά δουλοφροσύνης, ως Φιλιππινέζες απόλυτα πειθήνιες, στο εθνοκτόνο σχέδιο των συμμοριών, σε βάρος του λαού και της χώρας…

Θυμίζουμε άλλωστε πως από χθες, τη στιγμή που τόσο τα ΜΜΕ της διαπλοκής όσο και οι λοιποί διαδικτυακοί μασκαράδες...
Των δήθεν ενημερωτικών και «μαχητικών» ιστολογίων, μιλούσαν για δήθεν «φωτιά στο πολιτικό σκηνικό» από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, εμείς εδώ στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» είμαστε ΠΡΩΤΟΙ και ΜΟΝΟΙ που τονίζαμε πως αυτό το άθλιο επικοινωνιακό πυροτέχνημα, δεν ήταν τίποτε περισσότερο παρά μια ύπουλη «κίνηση αποπροσανατολισμού», και μάλιστα δε διστάσαμε να χαρακτηρίσουμε ευθέως το ΣΥΡΙΖΑ, ως «επικίνδυνο καιροσκόπο και λαγό της κατοχικής συγκυβέρνησης». Και για του λόγου το αληθές δείτε τι λέγαμε τόσο ΕΔΩ όσο και ΕΔΩ.

Οι εξελίξεις φυσικά, γι ακόμη μια φορά δεν άργησαν να μας δικαιώσουν. Σήμερα, το σύνολο του τύπου αλλά και οι τυχάρπαστοι του διαδικτύου, ασπάστηκαν τη δική μας προσέγγιση. Τους ευχαριστούμε διότι μπορεί μεν να μη διαθέτουν τσίπα, διαθέτουν όμως μηχανισμό χρονοκαθυστέρησης. Κάτι είναι κι αυτό.

Ας πάμε όμως τώρα και στο ουσιαστικότερο…
Κι αυτό δεν είναι ο πολιτικός καιροσκοπισμός του Συριζαίϊκου πολιτικού συνονθυλεύματος. Είναι πρωτίστως ο ύπουλος, ο δόλιος και εν τέλει ο επικίνδυνος ρόλος του. Το βρώμικο και πολιτικά ανέντιμο παιχνίδι του σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας.

Με αυτή του την πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ, προσέφερε και μια πρώτης τάξεως υπηρεσία στις συμμορίες της κατοχής, και στα ντόπια πολιτικά τους ανδρείκελα.

Συνεπικουρούμενος από τα ΜΜΕ (που ξέρουν καλά τι κάνουν), ο δόλιος ΣΥΡΙΖΑ, επεχείρησε και πέτυχε να αποσπάσει βίαια και ύπουλα από το μαζικό κίνημα την υπόθεση της προάσπισης της δημοκρατίας και της οργάνωσης της λαϊκής αντίστασης που θα μπορούσε να ανακόψει τους επικίνδυνους σχεδιασμούς και ενδεχόμενα να δρομολογήσει την πολιτική ανατροπή της κυβέρνησης των ανδρεικέλων, και να μεταφέρει το όλο ζήτημα στη βουλή εν είδει του γνωστού πλέον Μάπετ σόου, προκειμένου να το εκτονώσει, να το αφυδατώσει από το ουσιαστικό του περιεχόμενο, να αναγορεύσει σε πρωταγωνιστή το πολιτικό καραγκιοζιλίκι, μακριά από το λαό και τη μαχητική του αντίσταση.

Γι ακόμη μια φορά λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ ξεβρακώθηκε. και μετά από τα διαπιστευτήρια υποταγής που κατέθεσε στο Τέξας (Δείτε τι λέγαμε ΕΔΩ), φρόντισε άμα τη επιστροφή του να ισχυροποιήσει με τις πρωτοβουλίες του τη θέση των κατοχικών ανδρεικέλων, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι δεν αποτελεί παρά μια ακόμη χρήσιμη εφεδρεία και για την προώθηση των κυρίαρχων πολιτικών τους προτεραιοτήτων και ταυτόχρονα έναν αποτελεσματικό κυματοθραύστη που θέλει την κοινωνία στο περιθώριο, συμπιεσμένη στις συμπληγάδες της Νέας Τάξης.

Σχετικά μας άρθρα...

ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ

ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΠΗΓΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΚΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου