Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΒΡΕΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ???

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΙΩΠΑ... 

γράφει ο REPORTO

Τότε ο νεοναζισμός επενδύει δημοκοπώντας πάνω σε αλήθειες αδιαμφισβήτητες, και οι δημοσκοπήσεις τον επιβραβεύουν - Συνεχίστε λοιπόν την ίδια τακτική και κα΄ποια στιγμή τα σύννεφα θα "βρέχουν" και πάλι ηλιθίους.

Η φράση ότι " το ΠΑΣΟΚ που είναι εγκληματική οργάνωση ", προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αλλά και του κ.Κατατζή που του απάντησε ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζει τους βουλευτές και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση. 

Όμως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, συνέχισε απτόητος «γιατί δεν έκλεψε ο Ακης, ο Γιάννος, ο Μαντέλης;» Αυτοί δεν είναι ΠΑΣΟΚ πια τους εχουν διαγράψει απάντησε ο κ.Καλατζής. «Ναι αλλά οταν έκλεβαν ΠΑΣΟΚ ήταν" ανταπάντησε ο κ.Κασιαδιάρης. Όμως η ένταση συνεχίστηκε οταν...
ο ίδιος βουλευτής, απευθύνθηκε στη Φωφη Γεννηματά και της είπε «αν δεν σας έλεγαν Γεννηματά ούτε υπουργός θα ήσασταν ούτε και κανένα ρόλο θα παίζατε στο πολιτικό σκηνικό». Και ο κ.Κασιδιάρης πριν κατέβει από το βήμα δεν κρατήθηκε να μην επιτεθεί και στον Ευάγγελο Βενιζελο. «Τι να μας πει και ο Βενιζέλος που εγινε υπουργός άμυνας και δεν υπηρέτησε γιατί ήταν Ι 3 λόγω παχυσαρκίας;»

Σημείωση "Ε.Φ":
Είναι κάτι από τα παραπάνω ανακριβές?? Και μη διαννοηθεί να πει καμία χαμούρα ότι προβάλουμε το νεοναζιστικό έκτρωμα, γιατί εμεις από εδώ έχουμε αποδείξει πως είμαστε οι μόνοι που τολμήσαμε να μιλήσουμε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο για την άμεση και ριζική αντιμετώπιση  του νεοναζισμού, όταν όλοι οι υπόλοιποι δάγκωναν αμήχανα το δάκτυλό τους ( και όποιος αμφιβάλει γι αυτό, αρκεί να ρίξει μια ματια΄στη σχετική ετικέτα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" και θα πάρει τις απαντήσεις.).

Αυτό που κάνουμε είναι να υπενθυμίζουμε, να καταγγέλουμε και να αναδεικνύουμε τα αδιέξοδα της διακομματικής υποκρισίας και του πολιτικού καθωσπρεπισμού, αλλά και την απροκάλυπτη πλέον συνενοχή του "νομικού μας πολιτισμού" που οδήγησε τον τόπο στην καταστροφή και μετέτρεψε το κοινοβούλιο σε γραφειο νομιμοποίησης των κατοχικών διαταγμάτων... 
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου