Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΔΗΣΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ

Ενάμησι μήνα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους ΧρυσΑυγίτες, και η σκύλευση νεκρού συνεχίζεται...

ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ -ΑΛ ΣΑΛΕΧ -ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Εν αρχή ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που, όχι μόνο “υιοθέτησε” τον Φύσσα, αλλά την ημέρα της κηδείας έστηνε στη Νίκαια μέχρι και ….
κιόσκια για την εγγραφή νέων μελών. Τη σκυτάλη πήρε το ΠΑΣΟΚ. Κάτι αναμενόμενο, αφού σαράντα τώρα χρόνια, το ΠΑΣΟΚ δεν δίστασε ποτέ να παραμυθιάσει το σύμπαν. Έτσι, το πρόσωπο του νεκρού Φύσσα εμφανίστηκε ξαφνικά σε αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ (η οποία νεολαία, όπως λένε οι κακές γλώσσες, αποτελείται πλέον από τρία άτομα: Την Φώφη Γεννηματά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ). 
Τί κι αν έχει μαλλιάσει η γλώσσα του δύστυχου πατέρα του Φύσσα να λέει οτι ο γιός του δεν ανήκε σε κανένα κόμμα; ΚΟΔΗΣΟ

Στο μυαλό του μέσου λοβοτομημένου κομματόσκυλου, αυτά είναι λεπτομέρειες. Και, γιατί όχι, μετά από τον Σύριζα και το Πασόκ, θα μπορούσαν και άλλα κόμματα να “διεκδικήσουν” τον Φύσσα. Γιατί όχι η ΔΗΜΑΡ, η ΝΔ, οι ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ: Όλοι μπορούν να βρούν κάποια μικρολεπτομέρεια για να εκμεταλευτούν ένα νεκρό. Τζάμπα είναι.
Λες και θα σηκωθεί ο Φύσσας από τον τάφο να τους πει “άντε γαμηθείτε;” Με τίποτα. Έτσι, μέχρι και ο Βασίλης Λεβέντης μπορεί κάποια μέρα να πει οτι ο Φύσσας “ήταν παιδί της γενιάς της Χαλκοκονδύλη”  Και αν ζούσε και ο μακαρίτης Γιάγκος Πεσμαζόγλου, ποιος ξέρει, μπορεί και αυτός να έβγαινε και να έλεγε το αγαπημένο του σύνθημα: 
“Μήπως ο Παύλος Φύσσας ήταν ΚΟΔΗΣΟ και δεν το ήξερε;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου