Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΜΗ ΦΑΣΚΕΛΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ - Η ΚΟΠΡΙΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ

Με θεσμό εξισώνει τη μουτσούνα του ο κοπρίτης Μάνος Κόνσολας της ΝουΔού, μετά τα μπινελίκια που έφαγε... 

ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΜΑΝΟΣΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ «ΤΑ ΕΧΩΣΕ» ΣΤΟΝ Μ. ΚΟΝΣΟΛΑ - ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ‼!

Με βιαστική απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα Υπαρχιφύλακας του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση, γιατί προχθες (09-05-2013) το μεσημέρι, απευθύνθηκε με απρεπή και «υβριστικό» τρόπο σε Βουλευτή, κατά τη διάρκεια εθιμοτυπικής του επίσκεψης στη συγκεκριμένη Αστυνομική Υπηρεσία.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ:
JOHN:  ΩΡΑΙΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΕΧΕΤΕ ΦΤΕΙΑΞΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ… ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΛΥΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ «ΦΟΒΕΡΟ ΛΑΘΟΣ» ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΟΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ… 


ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ «ΟΜΙΛΗΣΕ ΑΠΡΕΠΩΣ» ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑ……. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ «ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑ» ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΣ ΠΤΩΣΗ.
Χριστινα:  ΕΥΓΕ στο παλληκαρι ,που ειχε το ΘΑΡΡΟΣ της ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ!,ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ!  ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ!  Σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ/ΠΟΛΙΤΗ Σ που ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ!!ΜΠΡΑΒΟ ΟΡΘΙΕ ΑΝΘΡΩΠΕ(που ΔΕΝ καταδεχεσαι να εισαι σκυφτος και ερπων για τα 30κοαντα αργυρια που σου πετουν καταμουτρα!)!  ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΄΄ΠΑΣΑ ΕΝΑ΄΄ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΑ!  Θα δεις οτι ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΣΟΥ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟ ΄΄ΠΑΤΑΚΙ΄΄,ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ!ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ!ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ!ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ -ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ,  ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ!ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ!  ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ!ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΒΕΒΑΙΟ!….

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ο κοπρίτης Κόνσολας με χθεσινές δηλώσεις του για το θέμα, ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ εξίσωσε  τη κατάντια και τη πολιτική αλητεία του με…. ΘΕΣΜΟ!!! Έλεος ρεεεεεε! Το μόνο που θεσμοθετείτε ρε αλητήριοι είναι η κλεψιά, η προδοσία και η νομιμοποίηση της ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου