Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΚΑΜΜΕΝΟΣ... ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ... ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ

ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ -ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ 1Κοντεύω να ξεράσω και λυπάμαι που επιβεβαίωσα κάποιες πολιτικές αλητείες και λυπάμαι που απογοήτευσα φίλους, αλλά και άγνωστους, που όλοι μας έχουμε κάτι κοινό: Λατρεύουμε τη πατρίδα μας και επενδύουμε στην ελπίδα για να τη δούμε ελεύθερη...

Τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο 2013 οι υπερωρίες Ροντούλη στον Καμμένο!!!

Όπως βλέπουμε και στο πλήρες έγγραφο, με το οποίο διαβιβάστηκαν τα δικαιολογητικά του φασίστα ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΡΟΝΤΟΥΛΗ, στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΥΔΕ) Κοζάνης, για τη πληρωμή αποζημίωσης υπερωριακής απασχόλησης στον πρώην υφυπουργό της χούντας των δοσίλογων του Παπαδήμου και πρώην βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. ΑΣΤΕΡΙΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ, αυτή η αποζημίωση αφορά... 


Υπερωρίες σε γραφείο βουλευτή, στο οποίο φέρεται ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ, για τον μήνα…. ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2013, όταν ο αλητήριος ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ και ΜΑΡΤΙΟ 2013, απισκεπτόταν δημόσιες υπηρεσίες Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, για να εξετάσει τα προβλήματά τους, σαν αρχηγίσκος του κόμματος που έφτιαξε με τον…. Χρυσανθακόπουλο!!!
Από που να τους πιάσεις και να μη λερωθείς!!!!

Εγώ Καμμένε δεν περιμένω τα ψεύτικα τα λόγια σου τα μεγάλα, που ισχύουν για πάντα, μόνο σαν ΨΕΥΔΟΣ.

Εγώ Καμμένε, πάντα κρατώ πισινές και ποτέ δεν πέφτω από τα σύννεφα, γιατί από το 1976 και μετά, συνειδητοποίησα, ότι κανένας πούστης πολιτικός, δεν αξίζει να ηρωοποιείται και πολύ περισσότερο κανένας σας δεν αξίζει να «θεοποιείται»

Στα τσακίδια ανεξάρτητε ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕ κοπρίτη!!! Στο τέλος θα απομείνεις μόνος με τους ανεξάρτητους τενεκέδες που μαζεύεις και θα επιστρέψεις στον βόθρο του Σαμαρά, από το οποίο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.

Συγγνώμη από όσους στεναχώρησα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ και προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα. Για την Ελλάδα. ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου