Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΚΑΒΛΑ Μ@ΛΑΚΙΣΜΕΝΑ

Αγαπητό μαλακισμένο που νόμισες πως το όπλο θα αναπληρώσει το μικρό μαλακό πεσμένο πουλί σου, σου γνωστοποιώ πως ακόμα και σε χώρες όπου η οπλοφορία είναι πολύ διαδεδομένη, το backpacking (μεταφορά εκτός θήκης στο πίσω μέρος της πλάτης) απαγορεύεται... 

Και υπάρχει λόγος που απαγορεύεται σκατοκέφαλε μικροτσούτσουνε κομπλεξικέ. Οταν τραβήξεις από πλάτη ή από πίσω μέρος παντελονιού, η κάνη θα σαρώσει χώρο από... οριζόντιο πλάγιο αριστερό μέχρι κάθετο πίσω, και από κάθετο πίσω μέχρι οριζόντιο εμπρός. Το βάρος του όπλου σε συνδυασμό με την θέση εκτός ασφαλείας και την αδράνεια λόγω κίνησης, για τους άπειρους μαλάκες όπως εσύ, μπορεί... 


Να προκαλέσει ακούσια εκπυρσοκρότηση που μπορεί μάλιστα λόγω αναπήδησης να επαναληφθεί. Τρισηλίθιε παλιομαλάκα, αν δεν καρφώσεις δυο στον κώλο σου, ενδέχεται να καθαρίσεις όποιον βρεθεί είτε στην σάρωση, είτε σε γωνία εξωστρακισμού. Υπάρχουν μέρη στην Ελλάδα που το όπλο αποτελεί παράδοση, αφού ήταν τρόπος και εργαλείο αντίστασης απέναντι σε κάθε κατακτητή. 

Οχι φυσικά πως κι εμείς δεν έχουμε μαλάκες σαν εσένα που σκοτώνουν πινακίδες της τροχαίας, αλλά τουλάχιστον το ποσοστό μας είναι ασύγκριτα μικρότερο από εκείνο των στρατόκαβλων χρυσαύγουλων. 

Γι αυτό - τριμάλακα - όπλο κουβαλάμε ΜΟΝΟ όταν ξέρουμε ΓΙΑΤΙ, για ΠΟΥ, για ΠΟΙΟΝ, για ΠΟΤΕ και ΠΩΣ. Κι αν δεν σκαμπάζεις από δαύτα, χέστο το γαμήδι πριν φας κανέναν, και παίξε με το μικρό θλιβερό μαλακό τσουτσούνι σου. Βλάκα! Τρίβλακα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου