Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ: ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ

Οι ουρακοτάγκοι σήμερα θα συσκεφθούν. Και αντί να αποφασίσουν έστω και την ύστατη στιγμή να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και με πολιτικές αποφάσεις να δρομολογήσουν καταλυτικές εξελίξεις στο σύνολο της Ευρώπης…


Αυτοί, ταπεινωμένοι, προσκυνημένοι και με τη ρετσινιά του δηλωσία να τους στιγματίζει ανεξίτηλα, ετοιμάζουν και νέα θυσία για να εξευμενίσουν το κατοχικό θεριό.

Οι σαλτιμπάγκοι της πολιτικής εξαπάτησης, αντί να συνειδητοποιήσουν έστω και καθυστερημένα, πως κάθε καινούρια υποχώρηση είναι ο ασφαλέστερος δρόμος για την καταστροφή, ετοιμάζονται να προσφέρουν χαράτσια και απολύσεις, για να εξασφαλίσουν ένα ακόμη μπράβο από τους κατοχικά αφεντικά τους.

Οι ολίγιστοι… οι ανικανότεροι όλων… τα άφωνα ανδρείκελα που βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας στην πιο κρίσιμη για το μέλλον της εποχή, αποδεικνύονται οι πλέον ακατάλληλοι να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι του Ελληνισμού σ αυτές τις κρίσιμες περιστάσεις.

Η επιχείρηση διαμελισμού του Ελληνισμού... 


Βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη (δείτε σχετική μας ανάρτηση ΕΔΩ), και σ αυτή τη μαύρη για τον Ελληνισμό εποχή, στο τιμόνι τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου, βρίσκονται αδίστακτοι εθνικοί μειοδότες.

Σήμερα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα περισσότερο παρά ποτέ…
  • Το όνειρο της Ενωμένης Ευρώπης, αποδεικνύεται πως δεν ήταν τίποτε περισσότερο παρά ένας εφιάλτης για τους λαούς της, μέσα στο οποίο και μέσω του οποίου, οι συμμορίες των οικονομικά ισχυρών, αλυσόδεσαν τους λαούς και εδραιώνουν με κάθε τρόπο την πολυπλόκαμη κυριαρχία τους μέσα σε καθεστώς απόλυτης ασυδοσίας.
  • Το υποτιθέμενο μεγαλείο του κοινοτικού κεκτημένου έχει καταρρεύσει προ πολλού. Χρησιμοποιείται και βιάζεται από μια χούφτα πολιτικών αχυρανθρώπων που παρέχουν μισθωμένη υπηρεσία για λογαριασμό των ισχυρών οικονομικών συγκροτημάτων, και μετατρέπεται απροσχημάτιστα σε κατοχικό δίκαιο που αλυσοδένει τους λαούς και δρομολογεί μια εποχή κόλαση που σταδιακά αλώνει ολόκληρο τον πλανήτη.
  • Η μαγεία του ευρώ, αποδεικνύεται καθημερινά κόλαφος για τους ανθρώπους του μόχθου και της δουλειάς, παγίδα θανάσιμη για το όνειρο του μικρομεσαίου επαγγελματία, και θανάσιμο δόλωμα για όποιον επιμένει αφελώς να ερωτοτροπεί μαζί του.

Η Ελληνισμός μπορεί να βγει από το καναβάτσο…
Και να καταφέρει ισχυρότατο – θανάσιμο πλήγμα σε όλους αυτούς που τόλμησαν να τσαλακώσουν την εθνική του αξιοπρέπεια.
Με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο, γίνεται πλέον φανερό ότι τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και η Ευρωζώνη, δεν αποτελούν ασφαλές καταφύγιο για τους λαούς αλλά ένα ελεγχόμενο θέατρο επιχειρήσεων για τις συμμορίες των πολιτικά και οικονομικά ισχυρών.

Από αυτή τη θανάσιμη παγίδα ο Ελληνισμός έχει μία και μόνο επιλογή. Να αποδράσει… Διαφορετικά θα τον οδηγήσουν στον αφανισμό.

Τι πρέπει να γίνει…
  • Η Ελλάδα και η Κύπρος λειτουργώντας σαν αδιάσπαστη εθνική οντότητα, οφείλει να αντιδράσει συντονισμένα και επιθετικά για να μετατρέψει τον εφιάλτη που της επιφύλαξαν, σε πραγματική κόλαση για τους ίδιους του τους εμπνευστές.
  • Η Ελλάδα και η Κύπρος, οφείλουν να προχωρήσουν μαζί σε συγκεκριμένες ενέργειες που θα περιλαμβάνουν:
Την μη υπογραφή κανενός είδους μνημονίου από την Κυπριακή Δημοκρατία
Την άμεση καταγγελία μνημονίων και δανειακών συμβάσεων που αλυσοδένουν τη χώρα και τον Ελληνικό λαό.
Την άμεση αποχώρηση τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου, από την Ευρωπαϊκή Ένωση και φυσικά από την Ευρωζώνη.
Την άμεση δρομολόγηση διεθνών αμοιβαία επωφελών συμφωνιών για την παραγωγική και εμπορική αξιοποίηση του εθνικού και του ορυκτού τους πλούτου.
Την παραγωγική ανασυγκρότηση των χωρών και των εθνικών οικονομιών στο σύνολό τους.

Έτσι…
Το αγγούρι που ετοίμασαν για τους λαούς, θα μπει στον κώλο των δόλιων εμπνευστών του…
Το άθλιο οικοδόμημά τους θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος εν μια νυκτί…
Το τίμημα για όσα επεχείρησαν και έκαναν σε βάρος των δύο λαών θα είναι γι αυτούς πραγματικά βαρύτατο…

Αυτή θα είναι η μάχη της αξιοπρέπειας…
Και αυτός θα είναι ο πραγματικά διαφορετικός δρόμος από αυτός που επέλεξαν να υποταχθούν οι γερμανοτσολιάδες που κυβερνούν τον τόπο.

Μόνο που αυτή η μάχη…
Δεν μπορεί να δοθεί με ορκισμένους δωσίλογους στην πολιτική εξουσία.
Αυτή η εξουσία θα πρέπει να ανατραπεί.  
Τα ανδρείκελα που την υπηρέτησαν θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Και τότε ο τόπος θα μπει πραγματικά σε μια άλλη πορεία.

Σε μια πορεία ανάπτυξης, εθνικής αξιοπρέπειας, γεωπολιτικής ισχυροποίησης και θα ατενίζει το μέλλον με ελπίδα.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου