Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΖΩΗ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ «ΚΛΙΚ» - ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι παρούσα, και φροντίζει να θυμίζει σε όλους εκείνους που την υποτίμησαν, ότι κρατά στα χέρια της το φυτίλι του δυναμίτη, τη ζωή των πολιτών, τις σκέψεις τους, τα όνειρά τους, γνωρίζει και ελέγχει τα πάντα γι αυτούς, και πλέον μας γνωστοποιεί με τρόπο δραματικό πως μπορεί οποιαδήποτε ώρα και στιγμή να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια ολόκληρου του πλανήτη…


Οι εξελίξεις στην Κύπρο, έχουν μια σημασία ξεχωριστή, και μόνο εκείνοι που τολμούν να διακρίνουν το πραγματικό τέρας που αφυπνίζεται πίσω από την οικονομική διάσταση των γεγονότων, δε διστάζουν να πουν τα πράγματα με τ όνομά τους…

Η πραγματική στόχευση των χορογράφων που τις σχεδίασαν και τις ενορχήστρωσαν, είναι διπλή, και αλλοίμονο σ αυτούς – αλλά και σ όλους εμάς – που επιχειρούν έντεχνα να την αποσιωπήσουν. Σύντομα η ιστορία και τα ίδια τα γεγονότα θα βάλουν με τρόπο αμείλικτο τη δική τους σφραγίδα στις εξελίξεις, και τότε τα πράγματα δε θα είναι πλέον εύκολα για κανέναν.

Το πρώτο πράγμα που μπήκε στο στόχαστρο των συμμοριών είναι ο ίδιος ο Ελληνισμός. και αυτό που δρομολογούν ταχύτατα είναι τον απόλυτο διαμελισμό του. Το αναδείξαμε πρώτοι, όταν όλοι οι υπόλοιποι αναμασούσαν λογιστικά νούμερα και «τεχνικές» λύσεις για το Κυπριακό πρόβλημα, και σήμερα όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που... 


Καθημερινά ενστερνίζονται αυτή την επικίνδυνη διάσταση του προβλήματος. Δείτε τι λέγαμε χαρακτηριστικά τόσο ΕΔΩ όσο και ΕΔΩ, και φροντίστε να θυμάστε αυτή την εφιαλτική αλήθεια:

Οι δωσίλογες ηγεσίες, τόσο της Ελλάδας, όσο και της Κύπρου, αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους αναδιανεμητές της εθνικής μας υπόστασης, και αυτή την ευκαιρία θα την αξιοποιήσουν στο έπακρο προκειμένου να ολοκληρωθεί το εξ ίσου εφιαλτικό και εθνικά αποδομητικό σχέδιο τους.

Το δεύτερο ζήτημα το οποίο αναδεικνύεται με τρόπο δραματικό και με αφορμή πάντα τις εξελίξεις στην Κύπρο, είναι η επίδειξη τρόμου της εξασφαλισμένης τους πλέον δυνατότητας, να έχουν φυλακισμένη τη ζωή των κοινωνιών, σε ένα απλό «κλικ».

Η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι εδώ…
Τώρα πια ο τρόμος σκιάζει τα πάντα. Η παγκόσμια διακυβέρνηση – τον εφιάλτη της οποίας επιμένουμε να αναδεικνύουμε επίμονα από αυτό εδώ το βήμα – είναι παρούσα, και φροντίζει να θυμίζει σε όλους εκείνους που την υποτίμησαν, ότι κρατά στα χέρια της το φυτίλι του δυναμίτη, τη ζωή των πολιτών, τις σκέψεις τους, τα όνειρά τους, γνωρίζει και ελέγχει τα πάντα γι αυτούς, και πλέον μας γνωστοποιεί με τρόπο δραματικό πως μπορεί οποιαδήποτε ώρα και στιγμή να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια ολόκληρου του πλανήτη.

Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά για μια αλήθεια ωμή και αδιαμφισβήτητη που σε πείσμα των αφελών, επέβαλε με τρόπο καταλυτικό την εφιαλτική της παρουσία, και η Κύπρος, το πρωτοφανές πλιάτσικο, η βίαιη επιβολή του τρόμου και της καθολικής ανασφάλειας, δεν ήταν παρά μονάχα η αρχή, για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Το πρόβλημα λοιπόν, δεν είναι μεμονωμένα η Μέρκελ και η κατοχική διοίκηση που επιβλήθηκε στην Ελλάδα και απειλεί την Ευρώπη στο σύνολό της, όπως αφελώς επιμένουν οι φαφλατάδες του αντιμνημονισμού. (Φυσικά δεν υποτιμούμε καθόλου ούτε την ουσία των κατοχικών πολιτικών, ούτε βεβαίως και το θλιβερό ρόλο των ντόπιων δωσίλογων, αναφορικά με αυτή την ιστορία)…

Το πρόβλημα επίσης δεν είναι μονάχα ο καπιταλισμός και οι δομή των παραγωγικών του σχέσεων, όπως επίσης αφελώς επιμένουν να φλυαρούν επ αυτού, οι Αριστεροί αμπελοφιλόσοφοι. (Φυσικά και εδώ δεν υποτιμούμε καθόλου τα κυρίαρχα στοιχεία του κοινωνικοπολιτικού συστήματος, ούτε βεβαίως και την ανάγκη της ριζικής ανατροπής τους, με την κοινωνία πρωταγωνιστή και καταλύτη των εξελίξεων)…

Το πρόβλημα εδώ είναι ο εφιάλτης που κάνει πλέον απειλητική την παρουσία του πάνω σε ολόκληρο τον πλανήτη, και αποδεικνύει περίτρανα πως έχει πλέον βάλει για τα καλά στο χέρι τη ζωή των πολιτών.

Οι καπιταλιστικές ενοποιήσεις, που τις προηγούμενες δεκαετίες επιχειρήθηκε να εμφανιστούν, ως αναγκαία ιστορική εξέλιξη – σχεδόν ταυτισμένη με ποιοτικά άλματα στη ζωή των πολιτών – χρησιμοποιήθηκαν όχι μονάχα ως διαδικασία υπερσυγκέντρωσης πλούτου και δύναμης στα χέρια λίγων και ισχυρών, αλλά κυρίως ως ένα πρώτης τάξεως εργαλείο θεσμοθέτησης ενός επικίνδυνου μηχανισμού, που σήμερα πλέον απειλεί ευθέως να αλλάξει συνολικά τη φυσιογνωμία του πλανήτη.

Οι κυβερνήσεις ανδρείκελα δε διαθέτουν ούτε την πρόθεση, ούτε την ικανότητα να αντισταθούν στον επερχόμενο εφιάλτη. Χρησιμοποιούνται από αυτόν και θεσμοθετούν την απόλυτη παντοδυναμία του

Μόνη απάντηση ένα ισχυρά οργανωμένο και δημοκρατικό πατριωτικό κίνημα…
Ένα κίνημα αποφασισμένων να ανακόψουν τον περίπατο αυτού του εφιάλτη.
Ένα κίνημα χειραφετημένο από τα επικίνδυνα ιδεολογήματα του ψευτοδιεθνισμού που στην ουσία τους δε διαφέρουν και πολύ από τη δολιότητα της παγκοσμιοποίησης.
Ένα κίνημα που θα αντιλαμβάνεται πως η αγωνιστική αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς, οφείλει και πρέπει να παραμένει πρώτιστη προτεραιότητα, που για να μεγαλουργεί, θα πρέπει να μη συνθλίβεται στις συμπληγάδες του φορμαλισμού των ψευτοδιεθνιστικών ιδεολογημάτων.
Ένα κίνημα αποφασισμένο με ξεκάθαρους πολιτικούς στόχους αλλά και με εργαλείο του τον πολιτικό ακτιβισμό, ικανό να ανατρέψει τις δωσίλογες και προσκυνημένες στη Νέα τάξη ηγεσίες, και μαζί τους ολόκληρο το θεσμικό πλαίσιο και το πλέγμα των εξαρτήσεων που οικοδόμησαν κατά τη διάρκεια της θλιβερής τους διαδρομής.
Ένα κίνημα με ξεκάθαρο στόχο εξουσίας, που θα καταστήσει την κοινωνία πρωταγωνιστή, και θα αφαιρέσει την πραγματική πολιτική εξουσία από εκείνους που τη λυμαίνονται και τροφοδοτούν το θεριό της κοινωνικής εκμετάλλευσης μετατρέποντας σε κόλαση τη ζωή των πολιτών.
Ένα κίνημα ικανό να θεσμοθετήσει…
ΚΑΙ ένα ισχυρότατο δίκτυ κοινωνικής προστασίας,
ΚΑΙ ένα ισχυρότατο πλαίσιο κοινωνικού ελέγχου και πραγματικής λαϊκής συμμετοχής,
ΚΑΙ ένα ισχυρότατο πλαίσιο πολιτικής διακυβέρνησης που θα καθιστά την κοινωνία πραγματικό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Πρωτίστως όμως ένα κίνημα που θα βάλει οριστικά την ταφόπλακα…
Τόσο στον εφιάλτη της πολυδιαφημισμένης καπιταλιστικής ενοποίησης, της οποίας τους πραγματικούς καρπούς γεύονται σήμερα οι κοινωνίες της Ευρώπης και όχι μόνο…
Όσο και στη σοσιαλθολούρα των ιδεολογημάτων του «σοσιαλιστικού» καταμερισμού…
Που θεσμοθετούν τις λογικές της εξάρτησης και μετατρέπονται αντικειμενικά σε εκκολαπτήρια εξαμβλωμάτων για τους ίδιους τους λαούς που τα ενστερνίζονται.

Αυτό το δημοκρατικά οργανωμένο πατριωτικό κίνημα οφείλει…
Να ποινικοποιήσει με τρόπο ασυμβίβαστο τόσο τον εθνομηδενισμό, όσο και τα κηρύγματα μίσους, που αναβιώνουν το τέρας του νεοναζισμού με ότι αυτό συνεπάγεται…
Να αποδομήσει το οικοδόμημα του «μεγάλου αδελφού» στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία και τις διεθνείς σχέσεις, θεσμοθετώντας την παραδειγματική τιμωρία οποιουδήποτε ερωτοτροπεί με ανάλογες πρακτικές και λογικές...

Και το σημαντικότερο…
Να δρομολογήσει με τρόπο αποκλειστικό και αδιαπραγμάτευτο την ανάπτυξη του ΕΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ στην πολιτική, στους θεσμούς, στην οικονομία, στην καθολική παραγωγική ανασυγκρότηση ως κυρίαρχο μοχλό της, στις διεθνείς σχέσεις και βεβαίως στην άσκηση πραγματικά εθνικά κυρίαρχης εξωτερικής πολιτικής.

Και για να προλάβουμε τους αφελείς…
Πρόκειται για λογική που δε συνιστά κανενός είδους εθνικό απομονωτισμό. Συνιστά όμως καταλυτικότατη απάντηση στις νεοταξίτικες λογικές που ξέρουν καλά, όχι μόνο να μην αναγνωρίζουν και να σέβονται αγνότητα προθέσεων, αλλά κυρίως να αξιοποιούν την ευνοϊκή προδιάθεση των αφελών, για να την μετατρέπουν την επόμενη κιόλας στιγμή σε δολοφονική θηλιά στο λαιμό τους.

Συμπερασματικά…
Ο πατριωτισμός των λαών, και η ανάδειξή του σε κυρίαρχο στοιχείο στην πολιτική διακυβέρνηση και στις διεθνείς σχέσεις, είναι το μοναδικό ανάχωμα στην επίθεση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και η πολύπαθη Ελλάδα της οποίας έχει στοχοποιηθεί ανηλεώς και η εθνική της υπόσταση και η πνευματική της παρακαταθήκη, έχει κάθε λόγο πλέον να πρωτοστατήσει, σε ένα ντόμινο στοχευμένων εθνικών εξεγέρσεων που θα ακυρώσει το σχέδιο – εφιάλτης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου