Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...

Γιατί αν αυτή τη στιγμή καταφέρουν να σας τσακίσουν την αξιοπρέπεια, τότε το παιχνίδι χάθηκε οριστικά για ολόκληρο τον Ελληνισμό - Η δωσίλογη κυβέρνηση της Αθήνας δεν είναι μαζί σας. Είναι εναντίον σας...

Στόχος της είναι να ξεπλύνει τη δική της δουλική συμπεριφορά μέσα στον πόνο της δικής σας αποτυχίας....

Κλειστές οι τράπεζες στην Κύπρο Πέμπτη και Παρασκευή - Πιθανόν να ανοίξουν στις 26/3 - Έχουν στερέψει όλα τα ΑΤΜ και σκέφτονται να επιβάλουν πλαφόν στις αναλήψεις μετρητών - Εκτάκτως συνεδριάζει το υπουργικό Συμβούλιο της κυπριακής κυβέρνησης. Παραμένει στη Μόσχα ο υπουργός Οικονομικών - Στόχος μία λύση που... 


Θα κάνει το κυπριακό χρέος βιώσιμο - Η τρόικα απέρριψε το εναλλακτικό σχέδιο και εκβιάζει: "Ή κούρεμα καταθέσεων ή χρεοκοπία". 

Τραγικές στιγμές ζει ολόκληρη η Κύπρος η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε μία τιτανομαχία Ευρώπης με την Ρωσία, αλλά και μπροστά σε ένα δίλημμα που θέτει η τρόικα, δηλαδή ή κούρεμα των καταθέσεων ή χρεοκοπία.
Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία, πληροφορεί το κοινό ότι οι τράπεζες θα είναι κλειστές την Πέμπτη και την Παρασκευή, 21 και 22 Μαρτίου 2013 αντίστοιχα, λόγω τραπεζικής αργίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχει ένα σενάριο γι να ανοίξουν οι τράπεζες την Τρίτη στις 26 Μαρτίου, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να επιβληθεί πλαφόν στις αναλήψεις.

Αδειάζουν και πάλι οι αυτόματες ταμειακές μηχανές 24ωρης εξυπηρέτησης, προκαλώντας αγανάκτηση και εκνευρισμό στους χιλιάδες πολίτες που σπεύδουν από το πρωί να πάρουν χρήματα. Απελπισμένοι και οι συνταξιούχοι, που δεν έχουν καν την ευκαιρία να κάνουν ανάληψη, αφού δεν έχουν κάρτα ανάληψης χρημάτων. Μάλιστα, πλέον δεν είναι δυνατόν να γίνονται και συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών.

Υπό το βάρος της παντελούς έλλειψης ρευστότητας, οι επιχειρήσεις υπολειτουργούν για αυτό ήδη κάποιες, έδωσαν άδεια στο προσωπικό τους, από σήμερα μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, υπό την προϋπόθεση ότι οι τράπεζες θα επαναλειτουργήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου