Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ -ΠΟΤΙΣΜΑ ΧΡΕΟΥΣ 3Στην Ελλάδα η ληστρική σιωνιστική επιδρομή των τραπεζιτο-πολιτικών μαφιόζων, έγινε κυρίως με το γελοίο επιχείρημα, ότι... 

Οι Ελληνικές τράπεζες πάσχουν, λόγω της…. μικρής τους κεφαλαιοποίησης ή έλλειψης…. καταθέσεων και έπρεπε να χρεοκοπήσουν το Ελληνικό κράτος και τον Ελληνικό λαό, για να σωθεί το ληστρικό τραπεζικό σύστημα, με ανακεφαλαιοποίηση, αλλά με…. κρατικό χρήμα με το οποίο χρεοκόπησε την χώρα, το…. ίδιο και διεθνές τραπεζικό σύστημα κλοπής!!!

Για τη Κύπρο ακούω επί 48 ώρες και τρελαίνομαι, ότι την καταχρεοκόπησε το διεθνές ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ τραπεζικό σύστημα, επειδή το εσωτερικό Κυπριακό τραπεζικό σύστημα είναι… ΕΥΡΩΣΤΟ!!! Ναι καλά ακούσατε, πολύ καλά διαβάσατε!!!… 


Θεωρούν οι Βρυξελοσιωνιστές και Γερμανοσιωνιστές τραπεζίτες, ότι η Κύπρος έχει μαζέψει τραπεζικά κεφάλαια και τραπεζικές καταθέσεις ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ για το μέγεθός της και για να μη βουλιάξει από οικονομική ΕΥΡΩΣΤΙΑ, προτιμούν να την βουλιάξουν με ένα τεράστιο τεχνητά κατασκευασμένο δημόσιο χρέος.

Για να μη καταλαβαίνεις και πολύ, στο τι σκατά συμβαίνει, εδώ και έναν χρόνο άρχισαν ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ περίεργες εκροές ρευστού από την Τράπεζα Κύπρου και από την Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΣΦΥΞΙΑ ΑΠΟ….. ΕΛΛΕΙΨΗ…. ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΙΚΟΣ, ΛΗΣΤΡΙΚΟΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟΣ!!!

Αλλά: 1.—- Κανένας δεν τους ρωτά και αν τους ρωτήσει δεν θα απαντήσουν οι σιωνιστές της κυβέρνησης ΠΡΟΔΟΤΩΝ των Αθηνών, πως γίνεται να ξεφυτρώνουν και να χορηγούνται νέες άδειες λειτουργίας ΜΙΚΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ στην Ελλάδα, όταν κυβέρνηση και ΕΕ δεν ευνοούν την εμφάνιση και λειτουργία τραπεζών με μικρή κεφαλαιοποίηση και όταν πιέζουν ΑΙΣΧΡΑ, για ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ συγχώνευση των τεράστιων για τα Ελληνικά δεδομένα τραπεζών, ΕΤΕ, ALPHA BANK και EUROBANK??? 
Γιατί το ντόπιο και διεθνές τραπεζικό σύστημα δεν διευκολύνει την είσοδο των «νέων» και «μικρών» τραπεζιτών στις ήδη υπάρχουσες μεγάλες τράπεζες???
ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΑΪΜΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΎΣΕΩΝ, ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.  
2.—- Κανένας δεν τους ρωτά και αν τους ρωτήσει δεν θα απαντήσουν οι σιωνιστές της κυβέρνησης ΠΡΟΔΟΤΩΝ της Λευκωσίας, πως γίνεται να υπάρχει στη μεγαλόνησο ένα υγιές τραπεζικό σύστημα με εξωστρεφή προσανατολισμό και με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΞΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ και με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ για τα οικονομικά δεδομένα της Κύπρου και ξαφνικά να εμφανίζεται το Κυπριακό κράτος και δύο τράπεζες με συμπτώματα χρεοκοπίας??? 
Γιατί οδήγησαν την Κύπρο σε δήθεν ανάγκη δανεισμού με υπέρογκα ποσά από την τρόϊκα, όταν μόνο οι Ρώσικες καταθέσεις στη Κύπρο, ξεπερνούν το τριπλάσιο του ετήσιου ακαθάριστου εθνικού προϊόντος της Κύπρου??? 
Τι θεατρινισμοί και καραγκιοζιλίκια είναι αυτά, να βλέπουμε τον πούστη υπουργό οικονομικών της Κύπρου, ο οποίος κατασκεύασε τις Κυπριακές συνθήκες χρεοκοπίας, να πηγαίνει στη Μόσχα δήθεν για δάνεια, όταν η ρευστότητα των ντόπιων τραπεζών την υπερκαλύπτει τουλάχιστον για τρία (3) χρόνια, ακόμα και αν αυτά τα 3 χρόνια δεν εισπράξει ούτε ένα ευρώ από φόρους???

ΜΗΠΩΣ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΕΞΗΓΑΓΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ???
ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ: — ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου