Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΗΛΙΟΓΟΥΣΗΔΕΣ ΒΡΕ ΕΛΕΕΙΝΕ...

Κι εσύ απίστευτε τολμάς να μιλάς για λαμπρές σελίδες της Ελληνικής ιστορίας??? Και ποιά λαμπρότητα της δικής σου διαδρομής θα διδαχτούν τα εγγόνια μας βρε άθλιε πολιτικέ απατεώνα???...


Τη "λαμπρότητα" ενός δηλωσία πρωθυπουργού που κιότεψε στις απαιτήσεις του Σουλτανάτου???
Τη "λαμπρότητα" της συνενοχής σου στο εθνικό έγκλημα που διαπράχθηκε χθες και εγκαινιάζει και επίσημα τον εθνικό μας διαμελισμό???
Τη "λαμπρότητα" της ηθικής αυτουργίας σου... 


Στον κατάλογο που ήδη ξεπερνά τους 3.500 δολοφονημένους???
Τη "λαμπρότητα" του ΝΑΙ σε όλα του τσίρκου των Γερμανοτσολιάδων του οποίου ηγείσαι???
Τη "λαμπρότητα" ενός ανδρείκελου που καθημερινά παραδίδει στις δυνάμεις κατοχής οτιδήποτε έχει απομείνει όρθιο και κυρίζει αξιοπρέπεια σ αυτόν τον τόπο???
Την "λαμπρότητα" ενός επίορκου υποθηκοφύλακα που βγάζει στο σφυρί και την τελευταία σπιθαμή Ελληνικού εδάφους???

Κι αν όλα τούτα των οποίων ο κατάλογος δεν έχει τέλος, και εδώ μόνο ορισμένα ενδεικτικά παραδείγματα παραθέσαμε, τότε οι σελίδες ντροπής τι θα περιλαμβάνουν βρε ελεεινέ???

Δείτε θράσος...

Για «μέρα ιστορικής μνήμης, μέσα σε μέρες εθνικής δοκιμασίας για όλο τον Ελληνισμό και ιδιαίτερα, σήμερα, για την Κύπρο», κάνει λόγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του για την 25η Μαρτίου με την οποία στέλνει μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για έξοδο από την κρίση.
«Αρκεί -προσθέτει ο πρωθυπουργός- να κοιτάξουμε πίσω, σε ολόκληρη την πρόσφατη Ιστορία μας, για να καταλάβουμε πόσες δοκιμασίες περάσαμε, πάντα με οδυνηρό τρόπο, αλλά πάντα με επιτυχία. Και βγήκαμε πάντα ισχυρότεροι ως Έθνος, καλύτεροι ως κοινωνία, πιο υπερήφανοι γι' αυτό που είμαστε, πιο σίγουροι γι' αυτά που μπορούμε να επιτύχουμε. Φτάνει να παραμείνουμε ενωμένοι και όρθιοι».
«Αυτό σημαίνει Ελευθερία: να πολεμάμε ενωμένοι, τα δεινά που μας βρίσκουν, τους εχθρούς που μας επιβουλεύονται και τον κακό τον εαυτό μας. Μακριά από διχαστικά συνθήματα, από την μοιρολατρία της υποταγής κι από πλέγματα εθνικής μειονεξίας. Οι Έλληνες μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, αν μείνουν ενωμένοι και όρθιο», καταλήγει ο κ. Σαμαράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου