Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΡΩΣΙΑ: ΤΟ ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΥΤΙΝ - ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ

Δείτε ποιά είναι η αλήθεια και μη μασάτε το παραμύθι του "Ξανθού γένους....

«Κατά την άποψή μου, η κλοπή αυτού που έχει ήδη κλαπεί συνεχίζεται», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε συνάντηση κυβερνητικών αξιωματούχων, σύμφωνα με ειδησεογραφικά πρακτορεία...

Η συγκεκριμένη δήλωση έρχεται σε μια χρονική στιγμή που εκφράζεται η έντονη δυσαρέσκεια των Ρώσων καπιταλιστών ολιγαρχών που διατηρούν μεγάλα κεφάλαια στην Κύπρο και οι οποίοι θα χάσουν μέρος από αυτά λόγω της αναδιάρθρωσης των κυπριακών τραπεζών.

Και τώρα το καλύτερο...


Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε, το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην τρόικα (Ευρωπαϊκή Ένωση-Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα-Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) και τη ρωσική κυβέρνηση που στο επίκεντρό τους θα έχουν την αποπληρωμή μέρους των ρωσικών καταθέσεων στην Κύπρο.

Σε ελεύθερη μετάφραση...
Αφού πρώτα έβγαλαν στο σφυρί το θύμα ¨κοινή συναινέσει" είναι έτοιμη να οιραστούν το πλιάτσικο κεκλεισμένων των θυρών...

Το "Ξανθό γένος" δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά η φούσκα της νέας εποχής.

Δείτε περισσότερες Ξανθές τρίχες ΕΔΩ.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι μόνο φούσκα της σημερινής εποχής,είναι και του παρελθόντος και ας θυμηθούμε την σφαγή των Ποντίων απο τον ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ στόλιν και τον ξεριζωμό τους απο τα παράλια της Μαύρης θάλασσας στις δημοκτατίες Καζακστάν και δεν συμαζεύετε,την σσυνθήκη του Αγίου Στεφάνου μέσω της οποίας δώθηκε η Βόρεια Θράκη στους Βούλγαρους,σε συνεργασία με την Γερμανία,να θυμιθούμε τα Ορλωφικά όπου η νυμφομανής αικατερίνη τα βρήκε με τους τούρκους απέσυρε τον στόλο της και οι τούρκοι εδήωσαν την Πελοπόνησο και 230,000 κάτοικοί της ξενητεύθηκαν και κανένας δεν γνωρίζει τι απέγιναν.
    Αυτοί είναι οι //φίλοι// μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή