Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Η ΜΑΡΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Και θέτει το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις. Η Κύπρος κουρσεύεται. Ο Ελληνισμός διαμελίζεται, και η αξιοπρέπεια των λαών δεν πρέπει να εγκλωβίζεται στις αυταπάτες για την ταυτότητα του νταβατζή και τη φυσιογνωμία του δυνάστη...

Αγαπητε μου Μιχαλη, ονομαζομαι Μαρια και ειμαι κ εγω μια εκ των αγανακτησμενων διαδηλωτων που συγκεντρωθηκαν εψες στη βουλη... 

Παρακολουθω το εργο σου κ σου εκφραζω τα ειλικρινη μου συγχαρητηρια γιατι δημοσιογραφοι σαν εσενα δεν υπαρχουν πολλοι σημερα! Εφοσον δεν το κανουν οι πολιτικοι Μιχαλη, ισως ειναι καιρος να το κανουν οι δημοσιογραφοι κ να ενημερωσουν τους πολιτες για το πολιτικο παρασκηνιο που παιζεται αυτες τις κρισιμες ωρες! 

Να εξηγησουν τις γερμανοΤΟΥΡΚΙΚΕΣ σκοπιμοτητες που κρυβονται πισω απο την πολιτικη της γερμανιας απεναντι στην κυπρο κ την ελλαδα, τη στοχευμενη καταβαραθρωση της ελληνικης κ κυπριακης οικονομιας απο τους γερμανους οι οποιοι αυριο αφου περασουν στα χερια τους τον ορυκτο πλουτο ελλαδας κ κυπρου θα σπευσουν να δωσουν στους τουρκους μεριδιο με ανταλλαγματα σε γεωτρησεις στο ιρακ! Ας ξεσκεπασουμε κ τον ξεδιαντροπο εμπαιγμο της ρωσιας αυτες τις δυσκολες ωρες, η οποια... 


Δεν διακυβευει κοινα συμφεροντα με αμερικανους κ γερμανους στην αρκτικη για την κυπρο ετσι για να μην ελπιζει κ αδικα ο λαος μας! Το θεμα τωρα ειναι οτι θελουμε ηγετες που να εχουν τα κοτσια να κανουν πραξη τη μοναδικη μας εναλλακτικη! 

Ελλαδα κ Κυπρος να εξελθουν απο την ευρωπη κ την ευρωζωνη, να πεινασουμε αλλα να ειμαστε κυριοι του εαυτου μας! 

Μονο ετσι δε θα εχει κανεις δικαιωμα να επεμβαινει στις πολιτικες των χωρων μας κ θα ξεφυγουμε απο τον ελεγχο των γερμανων! Να δουμε τοτε αν μια μικρη κυπρος κ μια φτωχη ελλαδιτσα μπορουν να επηρεασουν την ευρωπη! 

Ολα αυτα πρεπει να τυχουν διερευνησης ΑΜΕΣΑ γιατι δυστυχως με την ηγεσια που εχουμε ειμασε πολυ κοντα να ακολουθησουμε κατα ποδας την ελλαδα! Σας ευχαριστω κ συγγνωμη αν σας κουρασα! 

Σχόλιο αναγνώστριας σε άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου 

Σχετικές μας αναρτήσεις:

ΕΚΤΑΚΤΟ - Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ Ν ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ


 

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα Μαρία
    Η μάχη δίνεται απ' όλους. Ας ελπίσουμε πως θάναι νικηφόρα για την Κύπρο μας.

    Μ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ
    mignatiou@​aol.com (mignatiou@aol.com)
    6:40 AM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ……ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ. Η ΡΩΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...Η GAZPROM ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...NΟΥΜΕΡΟ 1 ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ...ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ( ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ) ΚΑΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε ΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΡΠΑΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ....

    Αν όλα αυτά δεν γίνουν το νησί έσβησε. Δεν υπάρχει Ρωσία. Ο Πούτιν είναι περισσότερο επιχειρηματίας, παρά Πρόεδρος μιας ισχυρής χώρας. Πούτιν και Μέρκελ, έχουν θαυμάσιες σχέσεις. ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΜΕ ΒΑΡΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ..ΚΑΙ ΟΙ 2 ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

    Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ......Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ....ΠΟΣΟ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά αυτά που λες Dogs in space ,με εξαιρεση το οτι ο Πουτιν είναι οργανο
    των Εβραιοσιωνιστών .

    Μήπως και οι Κινέζοι είναι όργανα των Εβραιοσιωνιστών ; Οχι βέβαια .
    Γι' αυτό οι Κινέζοι με τη Ρωσία έχουν φτιάξει την Ευρασιατική Ενωση .

    Οι Κινέζοι ,οι Ισλαμικές χώρες ,αλλά και η Ρωσία ΔΕΝ κυβερνούνται
    από τους τοκογλύφους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή