Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

Όλοι θα θυμόμαστε, ότι ο Πατρινός τρισεκατομμυριούχος χωρίς τρισεκατομμύρια ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ξεκίνησε την κατά φαντασία φιλανθρωπική του δραστηριότητα, με την εξ αέρος κοπανιστού φιλανθρωπική του δραστηριότητα άνευ φιλανθρωπίας, με την «μη κερδοσκοπικη» Αστική Εταιρεία των ΔΗΘΕΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ, με την επωνυμία Ellas Never Die (εν συντομία END)...
 
END Ellas Never Die 1
Επικεφαλείς αυτής της οργάνωσης μέχρι πριν από μερικούς μήνες, ήσαν ο ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΓΜΕΝΟΣ ευεργέτης ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ και ο περίεργος τύπος απ΄ την Αμερική, Μανώλης Λαμπράκης. Σύμφωνα με δημόσιες ανακοινώσεις της οργάνωσης END και του «δωρητή» Σώρρα, η οργάνωση END χτίσθηκε πάνω σε ανύπαρκτης αξίας μετοχές της πρώην Τράπεζας της Ανατολής (Banque d΄Orient), από αυτές τις ακυρωμένες ή τα αντίγραφα, που πωλούν οι φιλοτελικές εταιρείες προς 30-50 ευρώ το κομμάτι!!!

Ομοίως και η επίσημη ιστοσελίδα της πραγματικά παρακρατικής οργάνωσης Ellas Never Die (END) http://ellasneverdie.org/ κτίσθηκε στο πρόσωπο του εικονικού «ευεργέτη» χωρίς τη παραμικρή ευεργεσία, ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. Στην αναμνηστική εικόνα που βλέπετε, στο άνω μέρος... 


Είναι η κεφαλίδα και το στιλ της ιστοσελίδας, όπως υπήρχε μέχρι πριν από μερικούς μήνες και στο κάτω μέρος, βλέπετε πως έχουν διαμορφώσει οι ανεγκέφαλοι ψευτοπατριώτες πατριδοκάπηλοι την ιστοσελίδα τους τώρα.

Το εντυπωσιακό δεν είναι η αλλαγή της πρόσοψης, αλλά η τρομακτική αλλοίωση του περιεχομένου, από τους ίδιους τους κερδοσκόπους ιδιοκτήτες των κάλπικων μετοχών. Επί πέντε ώρες έψαχνα να βρω κάποια αναφορά στον «ευεργέτη» τους και δωρητή των μετοχών της πρώην Τράπεζας της Ανατολής  (Banque d΄Orient) Αρτέμη Σώρρα και δεν βρήκα το παραμικρό!!!!! Τόση αγνωμοσύνη????? Και σαν να μην έφτανε αυτή η παραγραφή του φιλανθρώπου τους, χτυπούν ….πισώπλατα και το δεξί του χέρι, με τη παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25/09/2012http://ellasneverdie.org/index.php/anakoinoseis/71-25092012

Κατηγορία: ανακοινώσεις
Δημιουργηθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2012 — Γράφτηκε από τον/την Super User
Διαρκής και μοναδικός στόχος μας είναι η έκφραση των δίκαιων αιτημάτων των μετόχων της Τράπεζας Ανατολής και η χρήση των μετοχών αυτών για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τον οικονομικό ζυγό. Για το σκοπό αυτό έχουμε προβεί σε μια σειρά από ενέργειες, που χαρακτηρίζονται από εκτεταμένη προετοιμασία και συνέπεια.

Παρακαλουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις κινήσεις του κ. Λαμπράκη και των συνεργατών του, αναφορικά με τα συγκεκριμένα ομόλογα και αναμένουμε τις απαραίτητες ανακοινώσεις που να πιστοποιούν τη νομιμότητα τους.
Για τους παραπάνω λόγους, καλούμε οποιονδήποτε συμμετέχει στη διαχείριση των $600 δις σε ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου, να μη συνδέει την Οργάνωση μας και το δικτυακό της τόπο www.ellasneverdie.org με αλλότριους σκοπούς.
Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλασσόμαστε να λάβουμε όλα τα απαραίτητα νόμιμα μέτρα.

Βλέπουμε στην ανακοίνωση, ότι οι αυτοαποκαλούμενοι «μέτοχοι της Τράπεζας της Ανατολής» (ούτε καν …κληρονόμοι) διεκδικούν μόνο σε βάρος της Εθνικής Τράπεζας, το ποσό των 650 δις ευρώ. Αν πετύχουν τους αναγκαίους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ πολιτικούς, αυτό σημαίνει, ότι το βάρος ικανοποίησης των ληστρικών απαιτήσεών τους, θα το επωμισθεί το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (που ισχυρίζονται ότι τάχα θέλουν να σώσουν) το οποίο θα το ξεζουμίσει από τους γδαρμένους Έλληνες πολίτες!!!! που επίσης θέλουν οι διεκδικητές μέτοχοι να μας σώσουν με μεγαλύτερο φέσι!!!!

Επίσης βλέπουμε στην ανακοίνωση, μια πρωτοφανή ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ στο πρώην συντρόφι τους και δεξί χέρι του….. ευεργέτη και δωρητή τους Α. Σώρρα, του Μανώλη Λαμπράκη, υπό μορφή ΕΞΩΔΙΚΟΥ και ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΥ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ!!!!! Μιλάμε για τα πάνου-κάτου στη μία από τις πολλές END.

Το είχα επισημάνει από τα τέλη Δεκεμβρίου αλλά δεν ευκαίρησα, ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Αρτέμη Σώρρα και τη παρέα του. Είναι ολοφάνερο, ότι ένα τεράστιο μέρος των υποστηρικτών του, με τα αρχικά 650 δις αέρα κοπανιστού των μετοχών, που ο εκτιμητής τους Θεόδωρος Καρυώτης, μετά από 2 χρόνια χαρακτήρισε ΑΠΑΤΗ (αφού τον ξέχεζα επί ένα χρόνο), έχουν αποστασιοποιηθεί πλήρως και έχουν αντικαταστήσει τη πατριδοκαπηλική τους ενότητα, με ένα πρωτοφανές ανταγωνιστικό ….χάος!!!!

Για του λόγου το αληθές, του μίσους που προκάλεσε τις τεράστιες διαγραφές αναρτήσεων, από το αρχικό Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, σας δείχνω από ανάρτηση του ΟΛΥΜΠΙΑ με θέμα Φωτιά στο Ebay από την “Τράπεζα της Ανατολής”! σε ανύποπτο χρόνο, αναγνώστες κατέγραψαν συγκεκριμένα λινκ, τα οποία αν κάνεις σήμερα ΚΛΙΚ, δεν σε οδηγούν στο ζητούμενο!!! 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
…… 11. — Kapoios είπε…… …..
…… Απάντηση
Δοκ είπε
Κάποιος ειδικός να διαβάσει το νόμο και να μας πει

Κάντε ΚΛΙΚ στα εν λόγω λινκ αναρτήσεων του Ellas Never Die (END) να διαπιστώσετε το τεράστιο κενό. Κενό που υπάρχει και στον εγκέφαλο του Super User του Ellas Never Die (END), διότι πιστεύει, ότι δεν είναι εφικτή η αναζήτηση διαδικτυακού περιεχομένου που έχει διαγράψει.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΣ ΨΕΥΔΟΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Οι αναμνηστικές πλέον μετοχές της τράπεζας της Ανατολής, πωλούνται σήμερα στο…. διαδίκτυο από 220$ έως 900$ το κομμάτι. Οι νεώτεροι φίλοι, ας μάθουν πως ξεκίνησε το ξεβράκωμα των απατεώνων, με την ανάρτηση της 2-9-2011 Ως πτωχός πλην τίμιος Μπαρμπανίκος, βρήκα μετοχή της BANQUE D” ORIENT, προς 30 € το κομμάτι!!! Μάκη τι λες, ν” αγοράσω???
Σε ένα χρόνο διαλύθηκαν εντελώς και αλληλοτρώγονται!!! Η παρακάτω εικόνα είχε κάνει αίσθηση.

BANQUE D ORIENT 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου