Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΚΟΛΑΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγρια επεισόδια σε ξενοδοχείο στην Καβάλα - Εργαζόμενοι μόλις είδαν τον Μ. Βορίδη τα έκαναν γυαλιά καρφιά - Φυγαδεύτηκε σε δωμάτιο - Εργαζόμενοι μπήκαν στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου και δεν άφησαν τίποτα όρθιο...

Φώναζαν συνθήματα: "Μάκη Βορίδη πάρε το Μνημόνιο και φύγε από εδώ...ουστ" - Από τα αυγά, τις καρέκλες και τα τραπέζια που πετούσαν η συνέντευξη Τύπου ματαιώθηκε - Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. αρνήθηκε να τους δει.

Έντονα επεισόδια προκλήθηκαν αργά απόψε το απόγευμα από ομάδα εργαζομένων στην KAVALA OIL με αφορμή... 


Την επίσκεψη του πρώην υπουργού και κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη.

Οι εργαζόμενοι φωνάζοντας συνθήματα λίγο πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό στην είσοδο του ξενοδοχείου "Ωκεανίς" και εισήλθαν μέσα όπου προκάλεσαν υλικές ζημιές. Έσπασαν την τζαμαρία στην είσοδο του ξενοδοχείου και πέταξαν μπογιά. Στη συνέχεια ανέβηκαν στο χώρο όπου επρόκειτο να δοθεί η συνέντευξη αναποδογύρισαν τραπέζια και καρέκλες και έσπασαν ποτήρια και πιάτα και πετούσαν αυγά.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Ευθυμιάδης, σε δήλωσή του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ τόνισε «οι εργαζόμενοι ήρθαν αποφασισμένοι στο ξενοδοχείο για να προκαλέσουν επεισόδια. Εμείς είχαμε την επιθυμία να κάνουμε διάλογο μαζί τους αλλά δυστυχώς δεν μας έδωσαν κανένα περιθώριο. Εκφράζω την λύπη μου γι' αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Η κατάσταση παρέμεινε έκρυθμη για πάρα πολύ ώρα με αποτέλεσμα ο κ. Βορίδης να παραμείνει αποκλεισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και οι διοργανωτές ν΄ ακυρώσουν όχι μόνο τη συνέντευξη Τύπου αλλά και την προγραμματισμένη ανοιχτή εκδήλωση φίλων και στελεχών του κόμματος όπου επρόκειτο να μιλήσει ο πρώην υπουργός.

Η αντίδραση των εργαζομένων της KAVALA OIL σχετίζεται άμεσα με την ψήφιση από την Βουλή την προσεχή Τρίτη της νέας τροποποιητικής σύμβασης για την επέκταση των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου στον Πρίνο για άλλα 25 χρόνια. Η νέα σύμβαση που θα ψηφιστεί θα αντικαταστήσει τη σύμβαση του 1999.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου