Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ - ΠΑΛΙ "ΚΑΤΙ" ΒΡΗΚΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Και όπως πάντα όταν η "τρομοκρατία" αφηνει ιχνη αξιοποιήσιμα, αυτό που πρόκειτια να σκάσει είναι ή μια μεγαλη πολιτική βρωμία ή μια κορυφαια εθνική υποχώρηση...
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη σε διάφορα σημεία της Αττικής...

H αστυνομία εντόπισε στο πόρτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου σε πάρκινγκ της οδό Μεσολογγίου, στα Εξάρχεια, ένα ολόκληρο "οπλοστάσιο". 
Σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν δύο σακίδια πλάτης που περιείχαν δύο πολεμικά όπλα τύπου καλάσνικοφ με κομμένα κοντάκια, τέσσερις χειροβομβίδες αμυντικού τύπου F1, τρεις γεμιστήρες με φυσίγγια (2 των 20 φυσιγγίων και ένας των 6 φυσιγγίων). Επίσης βρέθηκαν τρεις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, δύο μεγάλα κουτιά σφραγισμένα που περιείχαν 720 φυσίγγια των 7,62 μμ το καθένα και ένα ζευγάρι υφασμάτινα γάντια. Το αυτοκίνητο, το οποίο έχει οδηγηθεί στη διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, φέρεται... 


Να είχε νοικιάσει ένας 35χρονος ο οποίος είναι γνωστός στην Αντιτρομοκρατική καθώς έχει απασχολήσει στο παρελθόν στις Αρχές. Συγκεκριμένα, είχε κατηγορηθεί ότι το 2005 μαζί με άλλα δύο άτομα είχε αφαιρέσει τις ασπίδες από διμοιρία των ΜΑΤ στην Ιπποκράτους. Τότε, είχε οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, όμως είχε αθωωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομά του έχει συνδεθεί και με ένοπλες ληστείες.
Ο 35χρονος, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες είχε νοικιάσει το ΙΧ από εταιρεία στον Άγιο Παντελεήμονα στις αρχές Μαρτίου, με το πραγματικό του μάλιστα όνομα, ωστόσο δεν το επέστρεψε ποτέ. Μετά από έρευνες της Αστυνομίας, λοιπόν το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στα Εξάρχεια, ενώ είναι πιθανόν οι αρχές να ειδοποιήθηκαν από τον ιδιοκτήτη του πάρκινγκ.


Η Αντιτρομοκρατική έχει κυριολεκτικά "περικυκλώσει" τα Εξάρχεια, καθώς κάνει φύλλο και φτερό ένα διαμέρισμα στην οδό Σκυλίτση 4 κοντά στη συμβολή με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η Αντιτρομοκρατική συλλέγει αποτυπώματα και DNA, θεωρώντας το συγκεκριμένο διαμέρισμα "κομβικό". Το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί από τον 35χρονο εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο και βρισκόταν στο στόχαστρο των Αρχών εδώ και καιρό.
Παράλληλα, η Αντιτρομοκρατική πραγματοποιεί έρευνες σε σπίτι στον Πειραιά που ανήκει στην οικογένεια του 35χρονου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες σε τρία ακόμα σημεία της Αττικής.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, τα διαμερίσματα και το γκαράζ εντοπίστηκαν στο πλαίσιο της έρευνας της αντιτρομοκρατικής για την ομάδα που διέπραξε τις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης, καθώς και για τις άλλες τρομοκρατικές ενέργειες που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου