Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΥΨΩΜΑ 731 - Η ΚΑΤΟΧΗ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ

Η παρουσία κάποιων μαυροντυμένων κι άνευ διακριτικών, βαρέως οπλισμένων...κυρίων στις Σκουριές, σε συνδυασμό με την επιβεβαιωμένη πληροφορία περί σύναψης σύμβασης μεταξύ του «ελληνικού» κράτους και των μισθοφόρων της (τέως) BLACK WATER δείχνουν ότι αργά, αλλά σταθερά, η κατοχή της Ελλάδας περνά πλέον στην ΕΝΟΠΛΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ... 

Το γεγονός αυτό, ήταν αναπόφευκτο-ως εξέλιξη-αφού ο λαός, έστω και σε πρωτογεννή, ή «ερασιτεχνικά» πλαίσια, αμφισβητεί έμπρακτα την επιβολή των ξένων δυνάμεων. Από την Κερατέα και τους αυτοκινητιστές, ως τη Χαλκιδική και το Μεσολόγγι, η πάροδος του χρόνου αφυπνίζει συνειδήσεις αριστερών, δεξιών, Πασόκων, κεντρώων κλπ πάλαι ποτέ ψηφοφόρων, οι οποίοι δίνουν τη μάχη ενωμένοι, διαπιστώνοντας- καθώς ο χρόνος περνάει-ότι μόνος του δεν θα σωθεί κανείς.

Είναι σχεδόν σίγουρο, ότι η ένοπλη φάση της κατοχής θα ολοκληρωθεί. Και θα ολοκληρωθεί, διότι... 


Η μαύρη διεθνής του χρήματος δεν έχει άλλη επιλογή, ως προς την επιβολή των επιλογών της, κυρίως για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι ότι η ακροδεξιά συγκυβέρνηση ξεβρακώνεται καθημερινά- πολιτικά και ηθικά- με αποτέλεσμα, όλο και περισσότερα λαικά στρώματα να την απονομιμοποιούν.
Ο δεύτερος είναι ότι το άλογο, που ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή δεν δείχνει να πολυτραβάει, παρά την πρόσφατη επικοινωνιακή αναζοπύρωσή της από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία απέτυχαν παταγωδώς να προσφέρουν στο ναζιστικό υπόκοσμο κάποια δημοσκοπική εκτόξευση, δια της πλαγίας οδού.

Τα ζόμπι του Περισσού και της Κουμουνδούρου, βέβαια, κοιμούνται με τα τσαρούχια. Οι μεν μας λένε ότι όλα θα λυθούν στη μετά θάνατον ζωή, στο βασίλειο του κομμουνισμού, αλλά επί του σημερινού πρακτέου, τίποτα. Οι δε, ομνύουν στο ευρώ και μας λένε ότι θα πείσουν τους κατακτητές να γίνουν πιο...γλυκούληδες με τους Έλληνες και να απομακρύνουν τις κάνες από τους κροτάφους μας κατά 10 εκατοστά.
Αμφότεροι απεμπόλησαν το λαικό πατριωτισμό και τον εκχώρησαν στα φασιστικά καθάρματα της ΧΑ και στους Βορίδηδες, οι οποίοι έχουν και το θράσος να μας κάνουν και μαθήματα Ιστορίας!

 Πλην όμως, η πραγματική Ιστορία του τόπου μας (κι όχι τα εμέσματα, που ξερνούν τα ναζιστικά κατηχητικά), είναι η Ιστορία των εργατόπαιδων, των χωριατόπαιδων κι όλων των παιδιών του λαού, που διάλεξαν το δρόμο της τιμής και του καθήκοντος.
Η ιστορία του ηρωικού Ταγματάρχη Κασλά και των παιδιών του, στο ύψωμα 731 κατά την ιταλική εισβολή στην Ήπειρο. Του ηρωικού Ταγματάρχη Κασλά, τον οποίο τα προδοτικά καθάρματα και πρόγονοι του Μιχαλολιάκου έστειλαν στη Μακρόνησο μετά τον πόλεμο, επειδή πλαισίωσε τις τάξεις του ΕΛΑΣ, μολονότι δεν ήταν καθόλου κομμουνιστής. 

Δείτε λοιπόν την ιστορία των γενναίων πολεμιστών του υψώματος 731 κι ας καταλάβουν μερικοί, ότι την ιστορία τη γράφουν οι ήρωες και τη διηγούνται οι απόγονοί τους...
Όχι οι απόγονοι των προδοτών και των ιστορικών περιτωμάτων! Κι ότι καμία κατοχή δεν θα σταθεί σ’αυτήν εδώ τη γη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου