Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ... ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ

ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ...

Άκουσα τηλεοπτικώς χθες, ότι η χώρα μας, αναδείχθηκε για άλλη μια φορά παγκόσμια επικεφαλίδα στη διαφθορά!!! Μια ακόμα ξεφτίλα δια χειρός τρόϊκα, με την ίδια διεφθαρμένη συγκυβέρνηση με τους ίδιους διεφθαρμένους ελεγκτικούς μηχανισμούς και χωρίς ίχνος τσίπας. Μόνο με καθάρματα μπορεί να πετύχει τους ληστρικούς σκοπούς της η εβραιοκρατούμενη τρόϊκα, οι παγκόσμιοι εβραιοκρατούμενοι τραπεζικοί οργανισμοί.

Ούτε ίχνος ντροπής. Ούτε μια παραίτηση, δείγμα αξιοπρέπειας. Ένας λυσσαλέος αγώνας, για το ποιος θα φάει τα περισσότερα και μια δικαιοσύνη νεκρή απ΄ τη πολυφαγία...


Με αφορμή την ανάρτηση  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατά γιατρού για φακελάκι με τσιγκλάει ο «Τ.Ν.»

«Θυμάσαι εκείνον τον γιατρό, τον αγγειοχειρουργό του ΛΑΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, που ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠ ΑΥΤΟΦΟΡΩ να παίρνει λεφτά??? Θυμάσαι να του έκαναν ΚΑΤΙ??? Ε……ΛΟΙΠΟΝ δεν έπαθε ΤΙΠΟΤΑ, μήνες τώρα… Το αμαρτωλό πανεπιστήμιο Αθηνών, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ  ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ….. το αμαρτωλο ΛΑΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!
   
Αλλά το αμαρτωλό «Λαϊκό Νοσοκομείο» ….ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ το αμαρτωλό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ και η διαφθορά χειροκροτεί και αυτοθαυμάζεται!!! ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ «ΤΟΤΕ» ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ…..
ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ???
Α…. μήπως άκουσες κάπου το όνομα ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ??? Όλα τα ΛΥΝΕΙ και ολα τα ΔΕΝΕΙ!!!! ….λέει…. Χειροπόδαρα!!! Εξακολουθείς να Επιμένεις εσύ να καταγγέλονται τα φακελάκια!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου