Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Δε θα παραιτηθεί ο γερμανοπροσκυνημένος - Καταστήστε τον άμεσα υπόδικο για τα εγκλήματα του σε βάρος της χώρας

Δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη θέση του διαμηνύει ο Γιάννης Στουρνάρας. Αν και κορυφαίοι υπουργοί βάλουν κατά του διοικητή της ΤτΕ εκείνος επιμένει ότι η συνεργασία του με την κυβέρνηση είναι αρμονική...

Στουρνάρας: Δεν παραιτούμαι!

Όπως λέει μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο ο Γιάννης Στουρνάρας λέει πως εκείνος συνεργάζεται αρμονικά με τους κυρίους Δραγασάκη και Τσακαλώτο.

Ιδού ο διάλογος που είχε ο διοικητής της ΤτΕ με τον δημοσιογράφο της εφημερίδα Τα Νέα:... 

Στουρνάρας: Δεν παραιτούμαι, γιατί δεν βλέπω τον λόγο ότι πρέπει να το κάνω.
Παπαχρήστος: Μα αφού σας θεωρούν αντίπαλο. Το είπε και ο Λαφαζάνης.
Στουρνάρας: Το είπε, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο λέει, αλλά εγώ συνεργάζομαι αρμονικά με την κυβέρνηση για να βρεθούν λύσεις.
Παπαχρήστος: Με τον Τσίπρα μιλάτε;
Στουρνάρας: Όχι, με τον πρωθυπουργό έχω καιρό να μιλήσω, αλλά συνεργάζομαι σε καθημερινή βάση με τον Δραγασάκη και τον Τσακαλώτο. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν ότι εγώ τους βρήκα λύση για να πληρωθεί προχθές η δόση των 750 εκατομμυρίων στο ΔΝΤ.
Παπαχρήστος: Αν βρέθηκαν με τόση ευκολία τα 750 εκατ. που δόθηκαν, φαντάζομαι ότι θα βρείτε και τα υπόλοιπα 500 που απαιτούνται για τη δόση στο τέλος Μαΐου.
Στουρνάρας: Όχι, δεν υπάρχει άλλος λογαριασμός αυτού του είδους. Υποθέτω όμως ότι θα βρεθούν από τα αποθεματικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Σχετικά μας άρθρα...

Ένας παρκαρισμένος πεμπτοφαλαγγίτης πρόθυμος να υπηρετήσει τις δυνάμεις Κατοχής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου