Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Αυτό το έγκλημα δεν είναι ρατσιστικό??? Οι κουδουνίστρες του αντιρατσισμού θα διαδηλώσουν???

Βρήκαν τον δολοφόνο της οικογένειας ομογενών στην Ουάσινγκτον - Στη δημοσιότητα φωτογραφία του υπόπτου - Πρόκειται για 34χρονο Αφροαμερικανό από το Μέριλαντ για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης...

Βρήκαν τον δολοφόνο της οικογένειας ομογενών στην Ουάσινγκτον; Στη δημοσιότητα φωτογραφία του υπόπτου – Τα νέα στοιχεία που συγκλονίζουν
Το τέρας που ενδεχομένως διαδήλωνε όταν κάποιος
μπάτσος σκότωσε νέγρο κακοποιό
Ένα βήμα μακριά από την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του ομογενή επιχειρηματία Σάββα Σαβόπουλου, της συζύγου του Έιμι, του 10χρονου γιού του Φίλιπ και...


της οικιακής βοηθού τους, Βέρα Φιγκερόα, στο πολυτελές σπίτι της οικογένειας στο Άρλινγκτον της Ουάσινγκτον βρίσκεται η αστυνομία.


Ένα κομμάτι πίτσα ήταν αρκετό για να οδηγήσει τις αρχές στον 34χρονο Daron Dylon Wint, έναν Αφροαμερικανό από το Μέριλαντ, τη φωτογραφία του οποίου έδωσε η αστυνομία στη δημοσιότητα. Ο 34χρονος αναζητείται ως ύποπτος, αφού είναι δεδομένο πως βρισκόταν στην έπαυλη του Σαβόπουλου το βράδυ της 13ης Μαΐου όταν η οικογένεια και η οικιακή βοηθός πιάστηκαν όμηροι, βασανίστηκαν και τελικά δολοφονήθηκαν.

Η αστυνομία έφτασε στον Wint από το DNA που βρέθηκε σε ένα κομμάτι πίτσα που βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας, σε μια από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές της αμερικανικής πρωτεύουσας, μια ανάσα από το σπίτι του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. 

Δεν είναι σαφές ακόμη αν ο 34χρονος που καταζητείται είχε ενεργό ρόλο στο βασανισμό και τη δολοφονία των τεσσάρων ανθρώπων ή αν βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τους δολοφόνους. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο ύποπτος έχει στο παρελθόν καταδικαστεί για σεξουαλικές επιθέσεις και οπλοκατοχή. Τα προηγούμενα χρόνια επίσης "κυκλοφορούσε" με τα ονόματα Daron, Darron, Davon.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου