Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Με πυγμή και σύνεση διοικεί ο Σύρος Ελληνορθόδοξος αρχηγός τη δική του μονάδα Άμυνας

JBHJHJ
Ο άνθρωπος που με τη στρατιωτική δράση του, έχει γίνει σύμβολο της σθεναρής αντίστασης των ελληνορθοδόξων στη Βόρεια Συρία και έχει παρασημοφορηθεί από τον αραβικό συριακό στρατό...
είναι ο 34 χρονος Ναμπίλ Αμπτουλά, απόν τον οποίο πρόσφατα καταφέραμε να πάρουμε μια αποκλειστική συνέντευξη.
BGJJKHK
Καθώς η στρατιωτική του φήμη έχει ξεπεράσει τα όρια της περιφέρειας της Χάμα συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις όποιες δράσεις του,όσες δεν εμπίπτουν στα στρατιωτικά απόρρητα και θελήσαμε να σας παρουσιάσουμε  ένα δείγμα από την άσκηση των διοικητικών του καθηκόντων.
Όπως διαφαίνεται από το ανακοινωθέν που εξέδωσε ο Διοικητής, ο σοβαρός τραυματισμός ενός εκ των ανδρών του έγινε όχι από πολεμική σύρραξη αλλά λόγω απερισκεψίας σε οπλοκατοχή χωρίς να διευκρινίζονται οι ακριβείς λεπτομέρειες και οι εμπλεκόμενοι στο συμβάν για ευνόητους λόγους:
» Αυτό το όπλο  εναποτέθηκε  στα χέρια των ανδρών μας για την προστασία του εδάφους μας και των οικογενειών μας , μας παραδόθηκε για να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμασθε τους ανθρώπους μας που δώρισαν τα αίματά τους και την ψυχή τους για να σχηματίσουν μια αμυντική  θωράκιση ενάντια στον εχθρό  πριν οι σφαίρες του φτάσουν στις καρδιές των παιδιών μας και στις οικογένειές μας.»
Αυτό το όπλο, δεν δόθηκε  στους πατριώτες μας για να το παίρνουν στις καφετέριες και τα εστιατόρια.
Αυτός ο άνδρας πληγώθηκε και πρέπει να ευχαριστούμε το Θεό που τα »λιοντάρια της  Saqlab» (μονάδα της Αλ Σουκαλαμπίγια)  τον κράτησαν ζωντανό και   έκαναν το καθήκον τους. Τον παρέλαβαν μέσα στη νύχτα από ένα επικίνδυνο σημείο  κοντά στο υπέροχο Saqlab χωρίς να λαμβάνουν χρήματα και χωρίς να αναπαύονται ποτέ, μόνο και μόνο λόγω της  αφοσίωσής τους και της αγάπης τους  και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα δείγματα πατριωτισμού.
6472007304065_830058519_n
Και αν ακόμη, ένα από τα λιοντάρια μας {ο τραυματίας} έκανε ένα ατόπημα , οι πολεμιστές μας δεν ξέχασαν ποτέ τον μεγαλύτερο αδελφό του, για τη γενναιότητά του που τον έκανε έναν από τους ήρωες του συριακού στρατού.Η δράση του είναι αντιπροσωπευτική της αντίστασης της πόλης μας από τους νεαρούς άνδρες της αλλά  και της αγάπης αυτών προς τον άλλο αλλά και για την πατρίδα.»
IUIUO
Όμως, παρόλα αυτά, δεν αποδεχόμαστε το »λάθος» για οποιουσδήποτε λόγους και για τις οποιεσδήποτε συνθήκες και όσο μεγάλο μπορεί να είναι το »όνομα» κάποιου εκ των ανδρών που δεν ακολούθησε τις οδηγίες. Είναι προσωπική ευθύνη του καθένα να τηρεί τις συστάσεις μας και να είναι πάρα πολύ προσεκτικός στις οδηγίες μας.
Εμείς από την πλευρά μας κινητοποιήσαμε άμεσα  όλους τους μάχιμους και επιστρατεύσαμε όλες  τις ικανότητές μας ώστε να εντοπίσουμε, να παραλάβουμε και να μεταφέρουμε τον τραυματία όσο πιο γρήγορα γίνεται  για την απαραίτητη ιατρική επέμβαση.
Όταν τελειώσαμε αυτήν την αποστολή και επιστρέψαμε, αποφασίσαμε ότι αυτοί που διέπραξαν το λάθος  και όλοι όσοι ενέχονται στην  οπλοκατοχή, τελούν υπό κράτηση για εμάς.Οι υπαίτιοι θα κριθούν και θα τιμωρηθούν ανάλογα με την ευθύνη που τους αναλογεί για την οπλοκατοχή  και τις επικίνδυνες συνέπειες αυτής της πράξης. Αυτό πρέπει να γίνει ένα μάθημα προς όλους
»Προσευχόμασθε στην Παρθένο Μαριάμ για την ταχεία επούλωση των πληγών και για την επιστροφή του. Θέλουμε  ειρήνη να βασιλεύει στις τάξεις μας. Να κυβερνιόμαστε από την πίστη στην Ανάσταση του Λαζάρου, στην θεραπεία του τετραπληγικού και του τυφλού. Είμαστε βέβαιοι για τη δυνατότητα της θεραπείας και της ανάρρωσης του νεαρού μας ήρωα Καράμ Φαρίντ Ισκάφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου