Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Δυστυχώς δικαιωθήκαμε και αυτή τη φορά

Δεν είναι μονάχα ελεεινοί... Δε διαπρέπουν μονάχα ως αδίστακτοι πολιτικοί απατεώνες που μέρα τη μέρα αυτό που σκίζουν δεν είναι το μνημόνιο που υποσχέθηκαν, αλλά τα κουρελόχαρτα με τις προεκλογικές τους εξαγγελίες...


Είναι και πολλαπλά ανίκανοι. Είναι επικίνδυνοι καιροσκόποι. Ερασιτέχνες στον πολιτικό χειρισμό. Εθελοτυφλούν απέναντι στο πρόβλημα, αλλά και όταν αποφασίζουν να το αντιμετωπίσουν, το αποσυνδέουν από την ανάγκη μιας...

συνολικότερης στρατηγικής, και έτι αυτοεγκλωβίζονται στη περιδίνηση ακόμη μεγαλύτερων αδιεξόδων.

Αίφνης λοιπόν η "ΑΥΓΗ" ανακάλυψε το Στουρνάρα και το βρώμικο ρόλο του, μέσα στον κλοιό των ασφυκτικών εκβιασμών στον οποίο έχει περιέλθει η χώρα. Τι λέγαμε όμως εμείς ήδη από τις 5 του Μάρτη, όταν ο πολύς κύριος Βαρουφάκης γύρισε στην Ελλάδα με την πολυσυζητημένη συμφωνία της ντροπής???

Προειδοποιούσαμε λέγοντας μεταξύ άλλων πως: "Αυτή τη φορά, η απειλή επανέρχεται δριμύτερη, και ζητούμενο είναι η καθολική της υποταγή. Χειραγωγούμενο φερέφωνο σ αυτή την επικίνδυνη ιστορία, είναι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας ο Γ. Στουρνάρας, ο οποίος δε λειτουργεί απλώς απροκάλυπτα σαν αδίστακτος πεμπτοφαλαγγίτης  ανάμεσα στην εθνική κυβέρνηση και τη συμμορία των ευρωπαίων τραπεζιτών, αλλά όλα δείχνουν πως στη δρομολογούμενη πολιτική εκτροπή, παραμένει παρκαρισμένος για να αναλάβει το ρόλο του δοτού τοποτηρητή, αναβιώνοντας τις μέρες της απόλυτης ταπείνωσης με πρωταγωνιστή τον Παπαδήμο..."

Και συνεχίζαμε λέγοντας: "Η κυβέρνηση οφείλει, σε συνδυασμό με την άμεση μεταστροφή της σε επιθετική διαπραγματευτική ατζέντανα ενισχύσει τη δυναμική των συμβολισμών, αποκαθηλώνοντας άμεσα το Γ. Στουρνάρα, και να τον καταστήσει υπόδικο για τους προγενέστερους χειρισμούς του".


Δείτε τα σχετικά μας άρθρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου