Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Συνωστισμός γελοιότητας στο "αντιμνημονιακό" στασίδι

Δεν πρόκαμε να δηλώσει η μανδάμ πως: «Δεν ξεχνά τις ιστορικές ευθύνες του Ναζισμού  και τα όσα έκανε η ναζιστική Γερμανία σε βάρος των λαών της Ευρώπης» και οι κολυμβήθρες του Σιλωάμ στήθηκαν σε ιστοσελίδες και ΜΜΕ που έκαναν τον "αντιμνημονισμό" σημαία ευκαιρίας…


Από τη στιγμή δε που ανακοινώθηκε ότι η μανδάμ θα πάει στις 10 Μαΐου στη Μόσχα, όπου θα καταθέσει «από κοινού με τον πρόεδρο της Ρωσίας στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στη μνήμη των εκατομμυρίων νεκρών», για τους οποίους ευθύνεται η Γερμανία στο πλαίσιο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αυτό ήταν… Σε λίγο θα μας προτείνουν ν αρχίσουμε να τη λατρεύουμε ως οσία των απανταχού της Γης κατατρεγμένων.

Αφήστε δε που σούπερ «αποκαλυπτικές» ιστοσελίδες που «καθημερινά δικαιώνονται» για τις μεταχρονολογημένες «αποκαλύψεις» τους, αποδίδουν – πού λέτε – αυτή τη «θεαματική μεταστροφή του Βερολίνου»??? Στον Τσίπρα!!!

Ναι όπως το ακούτε… Στον Τσίπρα… Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ… Και στη σθεναρή διαπραγματευτική στάση της Βαρουφακειάδας, απέναντι στο γερμανικό Ιμπέριουμ. Οπότε όπως αντιλαμβάνεστε τελείωσαν τα βάσανά μας.
  • Θα στάξει το παραδάκι η μανδάμ, και πριν καλά-  καλά ξυπνήσουμε το χρέος μας θα έχει  μηδενιστεί, και φουλ οι μηχανές για επανεκκίνηση…
  • Θα στάξει και στον Πούτιν ένα τρις η μανδάμ,  οπότε θα ρεφάρουν και οι Ρώσοι  τη συνολική οικονομική τους κακοτυχία…

Και την επόμενη η Γερμανία θα βγει στη ζητιανιά, για...

να θρέψει τους δυστυχισμένους πολίτες της και τους νεόπτωχους Γερμανούς επιχειρηματίες.

  • Πόσο ελεεινοί τελικά μπορεί να είστε όλοι εσείς που δε διστάζετε να βγάλετε στο σφυρί ακόμη και τα κόκκαλα της μάνας σας, για μια θέση παρατρεχάμενου στο φιλοκυβερνητικό «αντιμνημονακό» στασίδι???

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΡΚΕΛ ΤΣΙΠΡΑΣ

  • Πόσο γελοίοι μπορεί να είστε που δε διστάζετε να εμφανίσετε την ξεφτιλσιμένη ως αγγελάκι, επειδή στην προσπάθειά της να αποσείσει επικοινωνιακά τη ρετσινιά της ξεφτιλισμένης, δε δίστασε να προβεί σε μια αυτονόητη δήλωση – πυροτέχνημα, την οποία δήλωση άλλωστε ουδέποτε φραστκά δεν αποποιήθηκε το Γερμανικό κράτος???
  • Αλλά και πόσο καραγκιόζηδες συνάμα όταν δε διστάζετε να αποδώσετε αυτή την υποτιθέμενη μεταστροφή της μανδάμ στη «σθεναρή αντίσταση της κυβέρνησης Τσίπρα, τις παραμονές της θεαματικότερης κωλοτούμπας όλων των εποχών???
Τελικά για μερικούς, όντως ο κατήφορος δεν έχει πάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου