Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Η κουβελοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ - Σελίδες ντροπής στη σύγχρονη ιστορία του τόπου

Το αριστερό πρόσημο σε μια κυβέρνηση, δεν έγκειται και δεν προσδιορίζεται από το ύψος του ΦΠΑ, ούτε βεβαίως από τη μεθοδολογία της συνέχισης των πολιτικών που προαποφάσισαν οι προηγούμενοι...


Και βεβαίως το αριστερό πρόσημο μιας κυβέρνησης, δε βρίσκεται στην Κουβελοποίηση των πρακτικών, αλλά στην ανατροπή των πολιτικών που μετέτρεψαν τον τόπο σε κολαστήρι για το λαό του.

Πέρασαν ήδη τέσσερις μήνες με την «πρώτη φορά Αριστερά» στη κυβέρνηση, και η Ελληνική κοινωνία παραδέρνει στις συμπληγάδες ενός ατιμωτικού δίδυμου ψεύδους.

Το πρώτο ψέμα, είναι ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται. 
Το δεύτερο ψέμα, είναι πως αν δεν υπάρξει επειγόντως συμφωνία με τους δανειστές, η χώρα από στιγμή σε στιγμή θα κηρύξει πτώχευση. 

Και φυσικά αυτή η δίδυμη αθλιότητα του ψεύδους, διανθίζεται με ισχυρές δόσεις τρομολαγνείας, που σκοπό έχει να παραλύσει την κοινωνία ολοκληρωτικά, και να παραδοθεί αμαχητί στη μοίρα της και στα χειρότερα.

Όποια και αν είναι τυπικά η εξέλιξη, οι ευθύνες στο σύνολό τους βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο το ΣΥΡΙΖΑ, και όχι τις συμμορίες των εκβιαστών, οι οποίοι άλλωστε δεν έκρυψαν ποτέ τις προθέσεις τους. Και είναι ευθύνες εγκληματικές απέναντι στον τόπο, απέναντι στο έθνος, αλλά και απέναντι στο όποιο «αριστερό» όραμα που φρόντισε να απαξιώσει στη συνείδηση των πολιτών. Ποια είναι η αλήθεια???

Η αλήθεια είναι ότι η χώρα έχει ήδη χρεοκοπήσει, και αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή, είναι να αποστραγγίζονται και τα τελευταία διαθέσιμα, για να...

τροφοδοτούν με αίμα τα θησαυροφυλάκια των συμμοριών.


Αυτή τη δόλια πρακτική, η κυβέρνηση επιμένει να τη βαφτίζει συνεπή στάση απέναντι στις υποχρεώσεις της. Στην ουσία πρόκειται για υλοποίηση μιας στρατηγικής επιλογής των δανειστών, που μέσα από την οικονομική αφυδάτωση, μετατρέπει τη χώρα σε κουφάρι ανήμπορο να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις ανάγκες του.

Πρόκειται δηλαδή για μια εκτεταμένη υπεξαίρεση εθνικού πλούτου που πλιατσικολογήθηκε, και που ουδέποτε θα επιστραφεί σε κείνους από τους οποίους τον αφαίρεσε η συμμορία των υποτιθέμενα αριστερών πολιτικών απατεώνων.

Η τυπική λοιπόν αναγγελία της χρεοκοπίας που είναι παρούσα, αν αναγγελθεί, θα είναι μόνο και μόνο  γιατί οι συμμορίες θα έχουν επιλέξει την ενεργοποίηση των προβλεπομένων στο Αγγλικό δίκαιο, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τη χώρα.

Εξευτελιστική υπενθύμιση αποτελεί το γεγονός, πως η δωσίλογοι των οποίων η υπογραφή μοστράρει κάτω από τα συμβόλαια Αγγλικού δικαίου, συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι  πουλώντας θράσος και αναίδεια σε όλους εμάς.

Η αλήθεια επίσης είναι ότι η κυβέρνηση δε διαπραγματεύεται. Αυτό που κάνει είναι να ικετεύει την ανοχή των δανειστών, για μια διαφορετική μεθοδολογία διαχείρισης των δικών τους επιλογών και προτεραιοτήτων.

Διότι όπως αντιλαμβάνεστε, το αριστερό πρόσημο σε μια κυβέρνηση, δεν έγκειται και δεν προσδιορίζεται από το ύψος του ΦΠΑ, ούτε βεβαίως από τη μεθοδολογία της συνέχισης των πολιτικών που προαποφάσισαν οι προηγούμενοι.

Το αριστερό πρόσημο μιας κυβέρνησης, δε βρίσκεται στην Κουβελοποίηση των πρακτικών αλλά στην ανατροπή των πολιτικών που μετέτρεψαν τον τόπο σε κολαστήρι για το λαό του.

Η κυβέρνηση επομένως δε διαπραγματεύεται αποφασισμένη ούσα να ανατρέψει πολιτικές, αλλά διαχειρίζεται την ίδια αθλιότητα παίζοντας με την ονοματολογία. Μόνο που ούτε αυτό πλέον δεν ανέχονται οι συμμορίες των εκβιαστών, αφού είναι γνωστό πως όταν κατεβάζεις τα παντελόνια, θα σου πάρουν και τα σώβρακα.
  • Η συμφωνία – εάν θα έρθει – δε θα είναι συμφωνία ανατροπής του κατοχικού κεκτημένου, αλλά συμφωνία εδραίωσης και παραπέρα διαιώνισής του.
  • Η συμφωνία – εάν θα έρθει – δε θα φέρει ανακούφιση σε μια κοινωνία που καταδυναστεύεται. Θα φέρει νέο δάνειο που θα προσαυξήσει τα ήδη υπάρχοντα… Θα φέρει νέο μνημόνιο που θα υποθηκεύσει ακόμη βαθύτερα τη χώρα… Θα φέρει νέα μέτρα που θα κληθεί να πληρώσει γι αυτά ακριβότατο τίμημα μια κοινωνία που παραδέρνει ήδη σε τραγικά αδιέξοδα.
  • Η συμφωνία – εάν θα έρθει – δε θα δρομολογήσει τη λύση κανενός προβλήματος. Θα χώσει ακόμη βαθύτερα τη χώρα στην άβυσσο των αδιεξόδων… Δε θα απομακρύνει αλλά θα επαναφέρει ακόμη στυγνότερους εκβιασμούς… Δε θα αποτρέψει τις απειλές αλλά θα τις ανατροφοδοτήσει με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική, παραδίδοντας στις ορέξεις των συμμοριών τη χώρα δεμένη χειροπόδαρα.

Η χώρα λοιπόν έχει ήδη καταρρεύσει και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ανάτασης όσο παραμένει δέσμια στη φυλακή της καθολικής υποτέλειας.

Και μέσα σε τέσσερις μόλις μήνες, κατέρρευσε με πάταγο και ολόκληρο το "αξιακό σύστημα "του ψεύδους στο οποίο στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ την εκλογή αλλά και την πολιτική απάτη του.
  • Η «επιστροφή στην Ευρώπη των αξιών», δεν ήρθε ποτέ. Αντί αυτής αποκαλύφθηκε πως οι αξίες της Καμόρα, παραμένουν το μοναδικό θέσφατο στην Ευρωπαϊκή φυλακή των λαών…
  • Οι υποσχέσεις πως «η Ευρώπη θα άλλαζε», δεν ήταν απλά μια επικίνδυνη αυταπάτη. Υπήρξαν ταυτόχρονα ένας ελεεινός φερετζές πίσω από τον οποίο η «πρώτη φορά Αριστερά» έκρυψε – όσο μπόρεσε – το αποκρουστικό πρόσωπο της δικής της άθλιας μεταστροφής στο παπατζηλίκι και την πολιτική εξαπάτηση.

Πρόκειται για συνειδητό ξεπεσμό από μια παρέα ολίγιστων που όχι μόνο δεν αισθάνονται την ανάγκη να παραιτηθούν… Όχι μονάχα δεν αισθάνονται την υποχρέωση να ζητήσουν έστω μια συγνώμη για τις ολέθριες αυταπάτες που καλλιέργησαν…


Αλλά αρνούμενοι ακόμη και τώρα να σταματήσουν τις πρακτικές αφαίμαξης του εθνικού πλούτου και να καλέσουν το λαό να βγει μαχητικά στο δρόμο και να υπερασπίσει την αξιοπρέπειά του, αποδεικνύουν πως η ενσωμάτωσή τους σε πρακτικές δωσιλογισμού, είναι συνειδητή, είναι απόλυτη, είναι ανεπίστρεπτη, είναι εθνικά εγκληματική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου