Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Από κυβέρνηση ανατροπής τσίρκο σερνόμενων ζητιάνων - Η περηφάνια που ψήφισες δεν ήρθε ποτέ

Oι κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης για τα οικονομικά θέματα αναχωρούν την Τρίτη από την Αθήνα για Παρίσι και Φρανκφούρτη ώστε να έχουν επαφές για να προχωρήσει η συμφωνία, αλλά και να μην υπάρξει «ατύχημα»...
Ολοι πάνω στον Ντράγκι για να τελειώσει το μαρτύριο της σταγόνας...

Ολοι πάνω στον Ντράγκι για να τελειώσει το μαρτύριο της σταγόνας

Το απόγευμα της Τρίτης (στις 17.30) ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης και ο επικεφαλής της ομάδας διαπραγμάτευσης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, θα...
συναντηθούν εκτάκτως με τον Μάριο Ντράγκι, επικεφαλής της ΕΚΤ.
Στόχος της ελληνικής πλευράς είναι πειστεί ο ισχυρός άνδρας της Φρανκφούρτης να βάλει τέλος στο μαρτύριο της σταγόνας από την ΕΚΤ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επιδίωξη δεν είναι μόνο αυτή, αλλά και το να διασφαλιστεί ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν θα βάλει περαιτέρω περιορισμούς στις ελληνικές τράπεζες.
Σημειωτέον ότι η ΕΚΤ συνεδριάζει για το ζήτημα αυτό την Τετάρτη, μια ημέρα μετά το ραντεβού Ντράγκι, Δραγασάκη, Τσακαλώτου.
Ο Βαρουφάκης στο Παρίσι για επαφές
Παράλληλα, αύριο στις 09:00 ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης θα συναντηθεί στο Παρίσι, με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν, με τον κύκλο επαφών να ολοκληρώνεται στις Βρυξέλες όπου θα συναντηθεί στις 14:30 με τον επίτροπο οικονομικών υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου