Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ψαρεύοντας με τους Μήτσους

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ - Ο Yannis Siatras με 2 "νι" πρώην στελεχάρα στο "Δημιουργία Ξανά" του Τζήμερου και νυν αρχηγός του κόμματος "Έλληνες Φορολογούμενοι - Κίνημα Πολιτών"... 





Πρώην τραπεζοϋπάλληλος και μονίμως επενδυτολόγος (αλήθεια ρε Γιάννη, η ΣΙΓΜΑ Επενδυτική τίνος είναι???) -τέλος πάντων- ανακάλυψε την Αμερική και το αυγό του Κολόμβου, για να απασχολήσει τις πολιτικές ανησυχίες μας.


Μη το ξεχάσω.... Σημαντικό... Ο Yannis Siatras με 2 "νι" φευ, είναι και...
συγγραφεύς!!! Μπήκε στον κόπο να μαζέψει εφημεριδογραφία της οικονομικής κρίσης, κοτσάρισε και έναν βαρύγδουπο τίτλο για κερδίζοντες και χαμένοζημιωμένους και θρόνιασε στο πάνθεον των αυτοανακηρυγμένων σοφών πάσης φύσεως!!!

Έγνε δε και ολιγοκλέπτης ιδεών, καθ΄ό ως νέος Δημήτριος Αντωνίου, ξεκίνησε μηνυτήριες αναφορές κατά τραπεζιτών και άρχισε να ψαρεύει επισκεψιμότητα, ελπίζοντας ότι έτσι θα γίνει περισσότερο γνωστός...
Το μόνο που θέλω να σημειώσω είναι, ότι ΛΥΠΑΜΑΙ που τέτοιες θλιβερές και οφθαλμοφανώς ΑΣΟΒΑΡΕΣ περιπτώσεις, χωρίς να εξετάσουν τη περίεργη πορεία του ανθρώπου, την υιοθετούν γνωστές ιστοσελίδες και ιστολόγια.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΑΙΔΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ... ΑΡΧΗΓΟΥ... ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΠΟΛΥ ΦΑΙΔΡΗ!!!
Είναι και παγαποντάκος!!! Ενώ με το ξέσπασμα της οικονομικής μας κρίσης το 2009, το Ελληνικό Δημόσιο χρέος ήταν 135 ή 145 δις €, ο αρχηγός το υπερδιπλασιάζει στα 292 δις!!! Ακόμα λίγο θα το πάει ως άναρξη (2009) στα σημερινά του ύψη!!!!
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??? Ότι απ΄ ευθείας, ο ίδιος ο μηνυτής, αθωώνει τους μηνυόμενους τραπεζίτες του!!!



ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου