Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ

Ο Δεκέμβρης 2013 με τον Μάρτη του 2014 είναι πολύ-πολύ κοντά και ο κόσμος μικρούλης, το δε «Αγλαΐα Κυριακού» έπαθε υπερχείλιση σκανδάλων, στα χέρια του αποπεμφθέντος αγαπητικού μας Αδωνάϊ!!!

ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ένα από τα τεράστια σκάνδαλα (από αυτά που μας κοιμίζουν να ξεχνιώμαστε) είναι το της μιζαληπτικής δραστηριότητος του... πολυάσχολου και μέσα σε όλα Τομπούλογλου Χάρη, του και πολιτευτή της αμαρτωλής ΝουΔού. Γι”  αυτόν έγραψαν πολλοί και πολλά και αναφερθήκαμε εδώ, με τις αναρτήσεις:

Περί του μιζαλήπτη Χάρη Τομπούλογλου….

ΑΡΡΩΣΤΟ: Στήριξη Τομπούλογλου (που συνελήφθη με 25.000€ μίζα) από τη δημοτική του παράταξη…

Ανήμερα της ομολογίας για την ΑΠΑΤΗ του ΑΙΩΝΑ, πιάνουν Τομπούλογλου και δείχνουν τα μπούτια της… Πάολα!!!

Ποιος πληρώνει τον βαρκάρη, για τα «επενδυτικά» προγράμματα ιδιωτικής εξασφάλισης τραπεζοϋπαλλήλων?

Στο έργο έπαιξε σκοτεινά και άλλο γαλάζιο παιδί, του τραπεζοασφαλιστικού εργατοπατερισμού, ως… εθελοντής μεσάζων μίζας!!!!! Ελλάς του μεγαλείου Σαμαρά-Μπενάκη και Βενιζέλου κλπ, κλπ….!!!

Όμως κοντά-κοντά, έσκασε και η μπόμπα του τεράστιου σκανδάλου, με τις αυξητικές ορμόνες, που χορηγούσαν σε παιδιά, στους σκοτεινούς θαλάμους του "Αγλαΐα Κυριακού" και αναφερθήκαμε στην ανάρτηση:

Τι Συμβαίνει με την Αυξητική Ορμόνη στο ‘Αγλαΐα Κυριακού’;

Ξέρει και άλλα ο «Τ.Ν.» και αναρωτιέται φωναχτά και με φυτιλιάζει:
Το σκάνδαλο του ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ με την παιδική παχυσαρκία στο νοσοκομειο ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ερευνήθηκε αν έχει ΣΧΕΣΗ με την σκανδαλώδη χορήγηση και  ΧΡΗΣΗ ΑΥΞΗΤΙΚΗΣ ΟΡΜΟΝΗΣ για την οποια υπάρχει το πιθανό σκάνδαλο που γραφτηκε ευρύτατα στο διαδίκτυο???

ΛΟΓΙΚΟ δεν είναι το ερώτημα??? Θα απαντήσει κανείς??? Άδωνις???… Μιας και έφαγες κλωτσιά, μήπως θέλεις να εκδικηθείς??? Δεν είναι απαραίτητο μέσω εμού… Βρες εσύ το πλέον πρόσφορο μέσον και πες μας κρυφά, για να το μάθουν όλοι…

ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ τα μεγάλα σκάνδαλα του «Αγλαΐα Κυριακού» ? – Απλό, αλλά λογικό ερώτημα… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου