Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ή ΝΟΥΜΕΡΑ??? ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

Σπουδαία πράγματα γίνονται στο κόμμα του οποίου ο πρόεδρος πήρε σβάρνα τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ_5LnAL11Whe5qrTRUiyqWd3wzeqygmMO1ZfN5bdDMoahHV0E9

Ελάτε να απολαύσουμε μεγαλεία...

 Ξεφτίλα Νο1:
«Η κυβέρνηση Σαμαρά παρουσιάζεται στις συνόδους Κορυφής μόνο για να στηρίξει τις πιο αντικοινωνικές πολιτικές που εκφράζονται από την κ. Μέρκελ και τους συμμάχους της. Ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ως ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του κ. Γιούνκερ, του οποίου οι θέσεις είναι συνώνυμες με το μηχανισμό των μνημονίων και της σκληρής επιτήρησης της χώρας (...) Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό να εκπροσωπείται από τους φίλους των κ.κ. Γιούνκερ και Μέρκελ». Ποιος τα λέει αυτά; Το κόμμα του οποίου ο πρόεδρος πήρε σβάρνα τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για να υποστηρίξει το δικαίωμα του Γιούνκερ να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Κομισιόν! Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή και ο Αλ. Τσίπρας υπερασπίζεται κάποιον με θέσεις «συνώνυμες με το μηχανισμό των μνημονίων». 

Πράγματι, δεν αξίζει στο λαό να εκχωρεί το δικαίωμα εκπροσώπησής του σε θεομπαίχτες...

Ξεφτίλα Νο2:
«Ακουσα να δίνουν όρκους αγώνα αυτοί που πήραν δάνειο απ' τη διοίκηση της ΔΕΗ για να κάνουν συνέδριο και να εγκρίνει η ΓΕΝΟΠ τη διάσπαση της ΔΕΗ», αλλά «οι άνθρωποι αλλάζουν» (Φλώρα Παπαδέδε, μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ).«Το συνδικαλιστικό κίνημα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του, πρέπει να γυρίσουμε σελίδα χωρίς να βάζουμε κάτω από το χαλί όσα οδήγησαν ως εδώ, δεν μπορούμε να είμαστε αριστεροί μόνο στη φρασεολογία, χρειάζονται πράξεις, δεν είναι δυνατόν ένα συνδικαλιστικό κίνημα να μπαίνει σε λογικές συνδιαχείρισης» (Γιώργος Μπίτζας, εκπρόσωπος των διοικητικών υπαλλήλων της ΔΕΗ). Αποσπάσματα από παρεμβάσεις δύο συνδικαλιστών στη φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ, που ταυτόχρονα δήλωσαν συμμετοχή και στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ μαζί μ' αυτούς που έβαλαν πλάτες στην ως τώρα ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. 

Και έχουν βάλει όλοι, ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, το «ΕΜΕΙΣ» (συνδικαλιστές πρώην ΠΑΣΚΕ υπό τον Φωτόπουλο που νταλαβερίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ), όλα τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Κατσέλη, Βουδούρης, Τζάκρη κλπ.). Ολων αυτών τις αμαρτίες ξέπλυναν οι θεομπαίχτες... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου