Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ" ΘΕΟΧΑΡΗ

Κι ενώ το θυμικό των ανθρώπων ξεσπά - και δικαιολογημένα - με την "παραίτηση" του αδίστακτου σαδιστή (και φερόμενου ως γγ εσόδων) Χάρη Θεοχάρη...

Υπάρχει μια είδηση που σκοπίμως αποσιωπήθηκε, και αποκαλύπτει μια ακόμη μεγαλύτερη βρωμιά που κρύβεται πίσω από αυτή την επικοινωνιακή πρωτοβουλία...

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvRR_SiOvwVKXMMSjWywb0jZ0aAjO44cQ1bT-fEjtCYFwbLqxe

Έτσι για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" που από την πρώτη στιγμή προειδοποιούσε πως: "ΠΡΙΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΜΙΣΗΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ" 

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν από δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος της Κυριακής...


Τη δημιουργία νέου υπέρ-Επιτρόπου Δημοσιονομικής Πειθαρχίας στην Ελλάδα προβλέπει το νέο σχέδιο των δανειστών.

Ο «Big Brother», ο οποίος σε λογική ανεξάρτητης αρχής δεν θα λογοδοτεί πουθενά, ούτε καν στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, θα έχει αρμοδιότητες επιβολής ακόμα και ποινών ή νέων μέτρων στη χώρα.

Καταλάβατε τώρα για ποιό λόγο "πυροβοληθήκαμε" με τη δήθεν ανησυχία που θορύβησε τους ευρωπαίους από την γιαλατζή μαγκιά των ελληνόφωνων ανδρεικέλαων τους να απομακρύνουν το λαομίσητο ανθρωποειδές???

Μια στημένη παράσταση ήταν όλο αυτό, με την ελληνόφωνη κεβέρνηση στο ρόλο και πάλι του Εφιάλτη σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου