Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ

Όταν από αυτό εδώ το βήμα, λέω ότι το εβραιόπουλο που αναρριχήθηκε στη πρωθυπουργία, και γέμισε τα υπουργεία με Ισραηλίτες φανατικούς και μισανθρώπους... 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ 1Είναι ένας επικίνδυνος γκαγκάς μετά εμφανών ενδείξεων μεταλλαγμένου προϊόντος, με καταπατημένη την ημερομηνία λήξεώς του και ότι χρήζει εγκλεισμού σε προγράμματα ΨΥΧΑΡΓΩΣ του Στρυρουπόλ, δεν το κάνω από κακία, αλλά για να προλάβουμε να τον δέσουμε χειροπόδαρα και να του σώσουμε ότι σώζεται, αλλά και να σωθούμε κι΄ εμείς από την πόρνη Ιερουσαλήμ.

Το ότι βεβαίως είμαι ΑΜΕΑ 82%+, από άλλες παθήσεις, με καθιστούν υπεύθυνο άτομο, που διάκειται ευμενώς, προς άπαντα τα ΑΜΕΑ και ιδίως όσα πάσχουν από βαριά διανοητική υστέρηση. Αλλά πάλι πλατειάζω σε πρόλογο και θα ξεχάσω λόγω ηλικίας την ουσία.

Με αφορμή τη ΔΙΑΤΑΓΉ – EMAIL, του Τόμσεν προς την Σαμαρά – ΜΠΕΝάκη, για βίαιο ξεπούλημα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ βιομηχανιών όπλων και οχημάτων, ΩΣΤΕ...
ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΜΥΝΑΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, έψαχνα να βρω το e-mail του ελεεινού σιωνιστή Σαμαρά στη πρωθυπουργία, στη κατάμαυρη και κατασκότεινη διαύγεια καθώς και στις προσωπικές του ιστοσελίδες…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. και τότε θυμήθηκα ότι οι ναζί και οι νεοναζί πρωθυπουργοί και υπουργοί, δεν ακούν, παρά μόνο αποφασίζουν και διατάζουν. Μόνο μια διεύθυνση e-mail, στη βουλή που δεν πηγαίνει βρήκα και το έριξα στη λεκάνη και τράβηξα και το καζανάκι τρεις φορές.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑΉθελα και θέλω να του ρίξω τα μπινελίκια μου στα εβραϊκά που τα καταλαβαίνει φαρσί και με τα οποία συνομιλεί με τους υπόλοιπους ηγέτες της εβραιοζώνης και ευρισκόμενος στα αδιέξοδά μου, ίδρωτας εναγώνιος με κετέπιασε και η πετσέτα εξαφανισμένη.

Πεισματάρης ων, δεν το βάζω κάτω και αρχίζω να ξεφυλλίζω το γκόβερμεντ για να βρω άκρη. ΣΚΑΤΑ…!!! Μια γκόβερμεντ γεμάτη με πρωτοβουλίες, μου ανεβάζει τη πίεση στο 18 με κάκιστο ιατρικό ιστορικό!!!!
Μπαίνω στην αρχική σελίδα…. Θέματα άγνωστα και αισθάνομαι ήδη ανεξεταστέος μέχρι στάσιμος:
Αποτελέσματα των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών για τη Θεσσαλονίκη και προκήρυξη του 1ου διαγωνισμού για το στρατηγικό σχεδιασμό του θαλάσσιου μετώπου,  λέει μου το έργο το πάρεργο, το επισκέπτομαι και προσπαθώ να συνέλθω από τη πρωινή περιπέτεια: 14-06-2012!!!! Τυχαίο σκέφτομαι και συνεχίζω, μπας και βρω πρωθυπουργικό e-mail…..
ΜΠΑΙΝΩ στις ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του εθνηγέτη των σιωνιστών….
14 Ιουνίου……. Μάλλον κοντά είμαστε σκέφτομαι, αλλά φευ!!!!! Και αύται αι ημερομηνίαι πεπαλαιωμέναι και άχρησται και Όλαι του 2012, ωσάν παράγωγα γκαγκάδων σιωνιστών υπουργών και πρωθυπουργών!!!! Και σκιάχτρα…..
Μπαίνω στον «Πρωθυπουργό» και μετά από μία ανάρτηση, βρίσκομαι αντιμέτωπος με τα άπαντα του ….Παπαδήμου!!!
Πανικόβλητα χαρούμενος, πηγαίνω στις ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ αλλά επειδή οι σιωνιστές υπουργοί του Σαμαρά – Μπενάκη, πηγαίνουν κάθε βδομάδα πενθήμερη εκδρομή, οι απορίες σου θα εξυπηρετηθούν, από τους υπουργούς της κυβέρνησης Παπαδήμου!!!
Το ζήμωσα στον πτωχό αλλά τίμιο εγκέφαλό μου που κατά τύχη δεν είναι ΑΜΕΑ και κατάλαβα…!!! Επίτηδες το κάνουν, για να καταλάβουμε εκ του πλαγίου Δουρείου Ίππου. ότι ακόμα κυβερνούν οι τραπεζίτες και τζάμπα περιμένουν ελπίδες μερικοί από τον πεντόβολο Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί και μ΄ αυτόν, οι τραπεζίτες θα κυβερνούν, καθώς μας εξήγησε προχθές ο Θεοδωράκης!!!
Αυτός κι΄αν ήταν εκσυγχρονισμός σήμερα και πρόδρομος ανάπτυξης... ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, Ο ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ο παπάρης κατασκεύασε τις ιστοσελίδες σας και ΜΑΛΙΣΤΑ με ελεύθερο λογισμικό??? Για να έχουν πρόσβαση οι…. «ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ».

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου