Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ

Ο Αρχιγερμανοτσολιάς της Αθήνας δέχεται ραπίσματα από παντού. Η φασιστικής έμπνευσης και πρακτικής απόφασή του για το κλείσιμο της εθνικής τηλεόρασης, συνιστά πράξη εθνικής ταπείνωσης απέναντι στην ίδια του τη χώρα, και συγχωροχάρτι για τέτοιες ενέργειες δεν μπορεί να υπάρξει ούτε από το λαό ούτε από την ιστορία...


Πρόκειται για μια πράξη ταπείνωσης που έκανε να αισθάνονται απέχθεια, όχι μονάχα οι φίλοι του Ελληνισμού, αλλά ακόμη και οι πλέον άσπονδοι εχθροί του.
  • ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΙΝΕ - ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ...
Ακόμη και ο πρόεδρος μαριονέτα που προσυπέγραψε τα πάντα σ αυτόν τον τόπο, αντιμετωπίζει με δισταγμό αυτή την πρωτοφανή ενέργεια του πρωθυπουργού...
Ακόμη και οι θλιβεροί του συνεταίροι στην κυβέρνηση της ντροπής, αρνούνται να συνταυτιστούν με την ουσία αυτής της πρωτροφανούς αντεθνικής πρόκλησης και αναζητούν αγωνιωδώς εναλλακτική φόρμουλα για να κιοτέψουν...
Ακόμη και αυτός ο Μάρτιν Σουλτς ως πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, βάλλει πλεον ευθέως αυτή την προκλητικότατη απόφαση.

Εχθροί και φίλοι ντρέπονται να συμπαραταχθούν με αυτόν τον απίστευτο πρωθυπουργό, στο εθνικό έγκλημα που διέπραξε σε βάρος της ίδιας του της χώρας. Γιατί την προδοσία μπορεί να την αγάπησαν και να βόλεψε πολλούς, αλλά τον ίδο τον προδότη ποτέ και κανείς δε βρήκε τη δύναμη να τον αγαπήσει. Σ αυτό το δρόμο της ταπείνωσης και της ντροπής...


Ο γερμανοτσολιάς της Αθήνας, τυπικά τουλάχιστον εμφανίζεται απελπιστικά μόνος. Τα χθεσινά θεσμικά και πολιτικά δεκανίκια του αποστασιοποιούνται με τρόπο διακριτό, από αυτή την κορυφαία αντεθνική αθλιότητα. Μόνος με συμπαραστάτες κάποια θρασύτατα φερέφωνα του κόμματος και του στενού του περιβάλλοντος και φυσικά το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και το φασιστοειδές εξαπτέρυγο που έρχεται από το παρελθόν (Καρατζαφέρης) και αναζητά εναγωνίως σανίδα πολιτικής επιβίωσης για το μέλλον.

Απέναντι σ αυτή την πρωτοφανή αθλιότητα, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για διαπραγματεύσεις, ανοχή και συμβιβασμούς. Όποιος δεχτεί να μπει σ αυτό το ελεεινό προσβλητικό για το έθνος παζάρι, καθίσταται αυτόματα και αυτοδικαίως συνένοχος σ ένα πρωτοφανές εθνικό έγκλημα.

Το ζήτημα επομένως δεν είναι τα όποια προνόμια μερίδας εργαζομένων και κομματικών εγκλάθετων στην ΕΡΤ, τα οποία άλλωστε οι ίδιοι δημιούργησαν, τροφοδότησαν και ανέχτηκαν.
Το μαύρο στην ΕΡΤ συνιστά πράξη κορυφαίας εθνικής ντροπής και ταπείνωσης και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί και από το λαό και από την ιστορία.

Η Ελληνική κοινωνία οφείλει να πάρει άμεσα την κατάσταση στα χέρια της. Οφείλει να τιμωρήσει με τρόπο παραδειγματικό αυτόν τον επικίνδυνο εφιάλτη.

Το άρθρο 120 του Συντάγματος υπάρχει και περιμένει κορυφαία εθνική πρωτοβουλία για την άμεση ενεργοποίησή του. Γι αυτόν τον αδίστακτο πρωθυπουργό, μια και μόνη τιμωρία του αξίζει και πρέπει να επιβληθεί άμεσα.

Ταπείνωσε τη χώρα του. Δεν είναι δυνατόν να του επιτρέψουμε να συνεχίσει να την κυβερνά.

Δείτε την τρέχουσα ειδησεογραφία επί του θέματος...

Αναβλήθηκε η απόφαση του ΣτΕ για το κλείσιμο της ΕΡΤ για τη Δευτέρα - Παρέμβαση Κάρολου Παπούλια: Αναδιάρθρωση αλλά με την ΕΡΤ ανοιχτή - Αμετακίνητος ο Κουβέλης δήλωσε πως "όποιος οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές να αναλάβει την ευθύνη" - Από το Παρίσι ο Βενιζέλος απέρριψε τη συμβιβαστική πρόταση του Μαξίμου - Τη Δευτέρα η κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών...

Οι πιέσεις ακόμα και από το εξωτερικό, σε συνδυασμό με την αναβολή της απόφασης του ΣτΕ για τη Δευτέρα, αλλά και τα νέα τελεσίγραφα των δύο κυβερνητικών εταίρων, οδηγούν το Μαξίμου σε γρήγορες αποφάσεις.

Άλλωστε, η συμβιβαστική λύση που μετέφερε ο υπουργός Επικρατείας κ. Σταμάτης στη συνάντηση που είχε με τον Φώτη Κουβέλη απερρίφθη με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ να επιμένει στο άνοιγμα της ΕΡΤ και με αυτό δεδομένο, τότε να ξεκινήσει η συζήτηση για τον εξορθολογισμό της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Μετά τον "πάγο" από τον κ. Κουβέλη, ο υπουργός Επικρατείας επικοινώνησε και τηλεφωνικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος τον παρέπεμψε στην χθεσινή του ομιλία, ο οποίος είχε προειδοποιήσει το Μαξίμου να ανοίξει την ΕΡΤ για να γίνει η οποιαδήποτε συζήτηση.

Έτσι οι δύο πολιτικοί αρχηγοί πιέζουν ασφυκτικά το Μαξίμου για επαναλειτουργία της ΕΡΤ και όχι με κάποιον συμβιβαστικό τρόπο, αλλά με το καθεστώς που υπήρχε πριν το μαύρο στις οθόνες.

Μάλιστα, μετά τη συνάντηση που είχε ο κ. Κουβέλης με τους επικεφαλής της EBU ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας πως όποιος επιλέγει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, έχει αυτός και την ευθύνη.

Το σενάριο των γρήγορων αποφάσεων από πλευράς Μαξίμου ενδυναμώνεται και από την παρέμβαση του Κάρολου Παπούλια ο οποίος σύμφωνα με πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας ζήτησε το άνοιγμα της ΕΡΤ.  

Σχετικά μας άρθρα...

"ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΟΘΗΚΕ - Η ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΒΕΙ - OCCUPY-HELLENIC-PARLIAMENT

"Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ"

"ΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΟΡΚΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου