Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΞΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ

Η εντολή, με τρεις λέξεις, που έστειλε η Κομισιόν προς την κυβέρνηση, μέσω των ελεγκτών της στην Ελλάδα... 

«Ούτε για αστείο». Αυτή είναι με ...τρεις λέξεις, κυριολεκτικά, η εντολή που έστειλε η Κομισιόν, μέσω των ελεγκτών της στην Ελλάδα, προς την κυβέρνηση, αναφορικά με το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών. Οι Βρυξέλλες δεν είναι διατεθειμένες, επ' ουδενί... 


Να θέσουν υπό αμφισβήτηση το κολοσσιαίο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας που έχει υλοποιήσει επί ελληνικού εδάφους. Και φρόντισαν να “επικοινωνήσουν” αυτό το μήνυμα τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου και στο υπουργείο Οικονομικών όσο και στα επιτελεία του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Μάλιστα, υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, το μήνυμα αυτό εστάλη, εμμέσως πλην σαφώς, πριν ξεκινήσει η χθεσινή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθεί, οπότε μεταδίδεται με κάθε επιφύλαξη. Δεδομένη πάντως θα πρέπει να θεωρείται η ανησυχία της ΕΕ για τις εν Ελλάδι εξελίξεις, καθώς και για το ενδεχόμενο η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Κάτι τέτοιο κατά την άποψη των τεχνοκρατών των Βρυξελλών θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου