Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Αμερικανική προειδοποίηση για τρομοκρατική επίθεση στο Μαυροβούνιο

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ποντγκόριτσα   προειδοποίησε τους πολίτες της για πιθανή τρομοκρατική επίθεση στο Μαυροβούνιο κατά τις προσεχείς γιορτές...


«Κατά την διάρκεια των εορτών, τα μέτρα ασφαλείας στο Μαυροβούνιο παραμένουν ενισχυμένα, με αφορμή  τις απειλές διεθνών τρομοκρατικών ομάδων και ατόμων σε όλη την Ευρώπη, που... εμπνέονται από την εξτρεμιστική ιδεολογία. Οι εξτρεμιστές εξακολουθούν να επικεντρώνονται σε τουριστικούς χώρους, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, εστιατόρια, θρησκευτικά κτήρια, χώρους μεταφορών»- προειδοποιούν τους πολίτες τους, οι εκπρόσωποι της πρεσβείας των ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση διευκρινίζει ότι οι πολίτες των ΗΠΑ, ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε αυτούς που επισκέπτονται φεστιβάλ ή μαζικές συγκεντρώσεις. Συνιστάται, επίσης, να ελέγχουν και πάλι τα προσωπικά τους σχέδια ασφαλείας, να γνωρίζουν το περιβάλλον στο οποίο κινούνται και να παρακολουθούν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για να γνωρίζουν δράσεις και πρωτοβουλίες της χώρας, αναφέρει η σερβική ραδιοτηλεόραση.

rtv.rs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου