Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Θρίλερ στα Μέγαρα: Ύποπτη πτήση πάνω από βάση της ΠΑ καθήλωσε ελικόπτερο

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα στη αεροπορική βάση των Μεγάρων, μετά την ύποπτη πτήση που πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο ελικόπτερο Eurocopter AS350 Écureuil...


Το ελικόπτερο, που σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ενοικιασμένο από αλβανικής καταγωγής μεσάζοντα, είχε καταθέσει σχέδιο πτήσης για...
να πετάξει πάνω από το Λουτράκι, ωστόσο βρέθηκε πάνω από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης δια ασυρμάτου ο χειριστής κλήθηκε να εγκαταλείψει την περιοχή και οδηγήθηκε στην αεροπορική βάση των Μεγάρων. Εκεί συνελήφθησαν ο ίδιος και άγνωστος αριθμός ατόμων, ενώ κατά την έρευνα βρέθηκαν στο ελικόπτερο συστήματα καταγραφής εικόνας. 

Κατά πληροφορίες το ελικόπτερο έχει καθηλωθεί σε ένα από τα υπόστεγα της αεροπορικής βάσης ενώ στις έρευνες εμπλέκεται και η ΕΥΠ.  Ο χειριστής έχει μια εταιρεία ελικοπτέρων που κάνει δασοπυρόσβεση στην χώρα του. Η εταιρεία αυτή λέγεται Viva Helicopter και η πτήση που έκανε ένα ελικόπτερο βρέθηκε στο επίκεντρο!

Σύμφωνα με πηγές από την εταιρεία, έχει σύμβαση με μια γερμανική εταιρεία και δύο ελικόπτερα που τα ενοικιάζει. Είχε αναλάβει μια δουλειά με κάποιους Γάλλους, ώστε να φωτογραφήσουν τα μπάζα της Ιονίας Οδού.Το ελικόπτερο σηκώθηκε αλλά δεν είχαν ζητήσει ειδική άδεια. Έτσι, το καθήλωσαν και τους συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρεία, οι δύο χειριστές κατηγορήθηκαν για κατασκοπεία, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι το ίδιο απόγευμα.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα βγάλουν ειδική άδεια και θα συνεχίσουν την δουλειά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου