Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Εμείς δε γιορτάζουμε κ. Παυλόπουλε - Τιμούμε, θυμόμαστε και εξοργιζόμαστε με όσα βγάλατε στο σφυρί

Μια ημέρα… Ένα σύμβολο… Δυο ηγέτες… Κι ένα παραμύθι εξόχως καταστροφικό - 25η Μαρτίου λοιπόν σήμερα. Η τσακισμένη Οθωμανική αυτοκρατορία επιχειρεί να αναβιώσει ως εφιάλτης, 197 χρόνια μετά τον εξανδραποδισμό της, από την εξέγερση των «κουρελήδων»...


Και το ότι δεν είναι διόλου υπερφίαλος ο ηγέτης ο οποίος μετουσιώνει εμπράκτως σε αίμα και θάνατο, αλλά και σε απειλές για περισσότερο αίμα και περισσότερο θάνατο αυτόν τον εφιάλτη, αποτελεί ένα στοιχείο ιδιαιτέρως ανησυχητικό.

Πρωτίστως όμως, στοιχείο ανησυχητικό είναι η σχέση που επιμένει να έχει με την ιστορία που έγραψε με το αίμα του ο Ελληνικός λαός, το πολιτικό του προσωπικό, έτσι όπως τουλάχιστον αυτή αποτυπώνεται μέσα και από τις δηλώσεις των κορυφαίων του εκπροσώπων. Η διαφορά στις προσεγγίσεις είναι χαρακτηριστική και αξίζει τον κόπο να την καταγράψουμε.

Ο απόγονος των ηττημένων, ενώ δεν έχει απολύτως καμία συμβατική υποχρέωση ν ασχοληθεί με τα ιστορικά αποκρυσταλλώματα δύο αιώνες μετά, εν τούτοις αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να το κάνει, όχι για να αποτυπώσει εκτιμήσεις για το «ο γέγονε», αλλά για να προειδοποιήσει τους πάντες πως...
είναι αποφασισμένος να τροποποιήσει εκ θεμελίων τα αποτέλεσματά τους.

“Δεν έχουμε ξεχάσει πώς βγήκαμε από τον πόλεμο και με ποιους όρους. Δεν έχουμε ξεχάσει πώς άλλαξε η κατάσταση και η ιστορία 600 ετών. Τι δώσαμε γι’ αυτό. Τι έπρεπε να εγκαταλείψουμε, ακόμα και μετά τη νίκη. Δεν ξεχνάμε  τα τεχνητά σύνορα που σχεδίασαν στον χάρτη και τις πληγές που άνοιξαν στην καρδιά μας”. Και  ο Τούρκος πρόεδρος κατέληξε: «Την μεγάλη Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε. Αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας. Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές!».

Η προειδοποίηση του κ. Ερντογάν υπήρξε σαφής. Εξ ίσου σαφές είναι και το έδαφος πάνω στο οποίο φροντίζει να την εδράζει.
  • Είναι το έδαφος της Συρίας στο οποίο εισέβαλε, καταλαμβάνοντας την Αφρίν κλιμακώνοντας την τέταρτη γενοκτονία σε βάρος των Κούρδων αυτή τη φορά…
  • Είναι το έδαφος της Ελλάδας στο οποίο όπως όλα δείχνουν, εισέβαλαν οι κομάντος του, για να συλλάβουν και να κρατά αιχμαλώτους σήμερα και για 25η ημέρα ήδη τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.
  • Είναι το έδαφος της Ελλάδας το οποίο επιμένει σύσσωμο το Τουρκικό πολιτικό στερέωμα να εποφθαλμιά, με δηλώσεις, με πρακτικές αλλά ακόμη και με πολεμικού χαρακτήρα παρεμβάσεις, αμφισβητώντας εμπράκτως την κυριαρχία της και προειδοποιώντας ευθέως ακόμη και για τον διαμελισμό της.
  • Είναι το έδαφος της Κύπρου, της οποίας την κυριότητα δεν δίστασε να βιάσει εκδιώκοντας ουσιαστικά το γεωτρύπανο της ΕΝΙ και απειλώντας ότι θα επανέλθει δριμύτερος στο άμεσο μέλλον με νέο βιασμό.
  • Είναι το έδαφος του Ιράκ στο οποίο δεν δίστασε να εισβάλει για να αποθαρρύνει τους πάντες από την ιδέα της εφαρμογής των αποφασισμένων μέσω δημοψηφίσματος, για την ανεξαρτησία των Κούρδων της περιοχής του Κιρκούκ.
  • Είναι το έδαφος της Ελληνικής Θράκης στο οποίο συμπεριφέρεται με το σύνολο των παρατρεχάμενων του ως διοικητικός προϊστάμενος, αμφισβητώντας ευθέως το δικαίωμα της χώρας μας να ασκεί κυριαρχία.
Και φυσικά, εξ ίσου σαφείς είναι και οι δηλώσεις του. Δεν συνιστούν παραλήρημα ενός ονειροπόλου και απερίσκεπτου ανθρωπάκου, αλλά την διακηρυγμένη επιδίωξη ενός εγκληματία (με όρους διεθνούς δικαίου) ο οποίος με την χρήση των όπλων, οδηγεί ήδη το διεθνές δίκαιο στην καθολική κατάρρευση, με το στρατό του να σκορπά αίμα και θάνατο, και την διεθνή κοινότητα να παρακολουθεί το έγκλημα απαθής.

Εντός των τειχών τώρα… Ο δικός μας… Ο Προκόπης Παυλόπουλος… Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ζει το δικό του το όνειρο, από το οποίο δυστυχώς οφείλουμε να τον ξυπνήσουμε, αν δεν θέλουμε να βιώσει σύντομα η χώρα μας τον δικό της εφιάλτη.

Στο δικό του παραλήρημα των «πρέπει»… της δηθενιάς… και της απλοχεριάς με την οποία μοιράζει συνιδιοκτησίες στα Ελληνικά σύνορα, φροντίζει να μας θυμίσει πως προφανώς δεν κατάλαβε σε τι περιβάλλον ζει… τι ακριβώς αντιμετωπίζει η χώρα… τι ακριβώς «νταλγκά βαράνε» οι πολύτιμοι φίλοι της… και σε ποιόν ακριβώς απευθύνεται με τις διδακτορικού ύφους εκκλήσεις του από καθέδρας. 

Ας θυμίσουμε λοιπόν στον συμπαθή κατά τα λοιπά Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, μια αράδα από τα αυτονόητα που δείχνει να προσπερνά…
  • Η Συνθήκη της Λωζάνης κ. Παυλόπουλε, δεν είναι μουσειακό είδος για να αρκείσαι σε υπενθυμίσεις για τις προβλέψεις της, απευθυνόμενος σε έναν ηγέτη που ήδη την οδηγεί στην κατάρρευση με τη δύναμη των όπλων.
  • Το πολιτικό προσωπικό της χώρας και όχι ο κ. Ερντογάν, οφείλει να θυμάται τις προβλέψεις της, όχι για να τις υπενθυμίζει ρητορικά στο μακελάρη της Ευρασίας, αλλά για να καταδεικνύει στους πάντες, πως όποιος διανοηθεί να παίξει μ αυτές, θα πληρώσει βαρύτατο τίμημα.
Δυστυχώς κ. Παυλόπουλε, αυτό το τίμημα δεν το πλήρωσε ο Ερντογάν... 
  • ΟΥΤΕ με την αποφασιστικότητά σας να καταγγείλετε μονομερώς το αίσχος της Μαδρίτης… 
  • ΟΥΤΕ με την αποφασιστικότητά σας να επαναβεβαιώσετε άσκηση κυριαρχίας στα Ιμια μετά και την τελευταία Τουρκική πρόκληση… 
  • ΟΥΤΕ με την ετοιμότητά σας να γυρίσετε ανάποδα τον πλανήτη ολόκληρο όταν ξεκίνησε η Τουρκική επιδρομή στην Αφρίν… 
  • ΟΥΤΕ βεβαίως με την αποφασιστικότητά σας να δώσετε στον κ. Ερντογάν μια πρόγευση του κόστους που οφείλει να περιμένει, μετά τη σύλληψη και αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στα κάτεργα της Ανδριανούπολης.
Η Ευρώπη κ. Παυλόπουλε, απέδωσε τον δέοντα σεβασμό στα σύνορα της Ελλάδας, όταν φρόντισε να χτίσει συρματοπλέγματα στα νώτα της, αποβάλλοντάς την ουσιαστικά από το φυσικό γεωγραφικό της χώρο, με αφορμή την κρίση του προσφυγικού.

Αυτή η Ευρώπη… Με την κ. Μέρκελ να καλωσορίζει τον κ. Ζάεφ ως «Μακεδόνα» πρωθυπουργό… Με την κ. Μέι να παραμένει πιστή στη Βρετανική παράδοση των Σάιμον Τέμπλαρ και να ασχολείται με ιστορίες κατασκοπίας… Και με το υπόλοιπο συνονθύλευμα να μας παραπέμπει με ευχολόγια και προτροπές να τα βρούμε με τη γείτονα…

Δεν είναι η Ευρώπη που θα προστατέψει μαζί με σένα τα σύνορα της Ελλάδας ως σύνορα δικά της. 

Αυτή η Ευρώπη, είναι ένας μηχανισμός άθλιων εμπορίσκων, που ενδιαφέρεται να επεκτείνει τα δικά της εμπορικά σύνορα στα βάθη της Ανατολίας, και με αυτή την έννοια, η ΔΙΚΗ ΜΑΣ αξιοπρέπεια, δεν αποτελεί παρά φτηνό αναλώσιμο στο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ επιχειρηματικό αλισβερίσι.

Όχι δεν εορτάζουμε εμείς κ. Παυλόπουλε… Εσείς εορτάζετε διότι θέλετε εμείς να ξεχνούμε. 

Εμείς δεν εορτάζουμε… Εμείς τιμούμε… Τιμούμε… Θυμόμαστε… αλλά και εξοργιζόμαστε με αυτή την κατάντια, για την οποία αποτελείτε μέρος στη μεγάλη λίστα των συνενόχων.
  • Τιμούμε, τα φλογερά μηνύματα που ενέπνευσαν την εθνεγερσία των «κουρελήδων», και τα οποία ουδόλως αντιστοιχίζονται με τις προτροπές της δουλοπρέπειας της οποίας είστε και κήρυκας και πρωταγωνιστής.
  • Τιμούμε, όλους αυτούς που γύρισαν την πλάτη στην «Ιερά Συμμαχία» των Μέττερνιχ και των Κάστλερηγ, και τράβηξαν μπροστά στο δρόμο της αξιοπρέπειας και της λεβεντιάς.
Γι αυτό και ΔΕΝ τιμούμε το λόγο σας που επιχειρεί να καθαγιάσει την ανίερη Συμμαχία του θηλυκού Μέττερνιχ του Βερολίνου, με τους Ντράγκι και τους Μακρόν, που απαιτούν υποταγή, απόλυτη αφοσίωση και επιχειρούν να αναγορεύσουν και πάλι τον Σουλτάνο σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων στη Βαλκανική, και υπονομεύουν ευθέως τα συμφέροντα της χώρας.

Όχι ΔΕΝ τιμούμε το λόγο σας ο οποίος επιχειρεί να καθαγιάσει των δήθεν φιλελληνισμό των νέων Κάνινγκ, που υπάρχουν και θα υπάρχουν όσο υπάρχει γεωπολιτικό πλιάτσικο με θύμα τη χώρα και λάφυρο την αξιοπρέπεια του λαού της.
  • ΔΕΝ τιμούμε το λόγο σας γιατί ΔΕΝ τιμά την ιστορία μας…
  • ΔΕΝ τον τιμούμε γιατί προσβάλει τα μηνύματά της…
  • ΔΕΝ τον τιμούμε γιατί εξωραΐζει τον δυνάστη, και αποπνέει μηνύματα συγκατάβασης και υποταγής…
  • ΔΕΝ τον τιμούμε γιατί φυλακίζει στα κελεύσματα και στις λογιστικές καρτέλες του δυνάστη τα όπλα μας…
  • ΔΕΝ τον τιμούμε γιατί ΔΕΝ σας αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να μοιράζετε ονόματα, ταυτότητες, αξίες, δικαιώματα πάνω στην ιστορία, στον πολιτισμό και στο μερίδιο της περηφάνιας του λαού μας
ΔΕΝ τον τιμούμε, γιατί ΔΕΝ μας αξίζετε… 
  • ΔΕΝ μας αξίζει ο λόγος σας… 
  • ΔΕΝ μας αξίζει το πνεύμα σας… 
  • ΔΕΝ μας αξίζει η δουλοπρέπεια που εκπροσωπείτε… 
  • ΔΕΝ μας αξίζει να κοιμηθούμε με το παραμύθι του ρομαντισμού που αφηγείστε, για να ξυπνήσουμε ραγιάδες ΚΑΙ του νεοοθωμανισμού… 
  • ΔΕΝ μας αξίζει να έχουμε αιχμαλώτους σε έναν ακήρυχτο πόλεμο κι εσείς να κερνάτε την κοινωνία με αυταπάτες και προσμονή.
ΔΕΝ μας αξίζετε διότι γνωρίζουμε καλά, ΚΑΙ εμείς αλλά ΚΑΙ η ιστορία, πως η εθνεγερσία δεν θα ήταν ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΠΟΣ του Ελληνισμού, αν αυτοί που το ενέπνευσαν, εκπροσωπούσαν και προσκυνούσαν ότι εκπροσωπείτε και προσκυνάτε εσείς ως μέρος αυτού του άθλιου συστήματος της υποταγής και της απόλυτης συγκατάβασης.

Δεν μας αξίζετε, διότι αρνούμαστε να προσδώσουμε φερετζέ περηφάνιας στην ικεσία απέναντι στο δυνάστη μας…

Διότι αυτός ο λαός… Και αυτή η ιστορία της οποίας τα μηνύματα επιχειρείτε να παραμορφώσετε… Ξέρουν καλά πως τον δυνάστη δεν τον ικετεύεις ζητιανεύοντας δικαίωμα στη ζωή…
Τον ανατρέπεις αν θες να κερδίσεις αληθινή ζωή με αληθινή αξιοπρέπεια.

Και αυτό είναι το μήνυμα τις σημερινής μέρας, την οποία ΕΣΕΙΣ γιορτάζετε ενώ ΕΜΕΙΣ την τιμούμε.
  • Να δυναμώσει η πολιτική οργάνωση της ανατροπής… 
  • Για να εμπνεύσει τον ασυμβίβαστο αγώνα της πολιτικής ανατροπής… 
Προκειμένου να πεταχτεί στα αζήτητα ο σύγχρονος Κοτζαμπασισμός… και να αναδειχτεί μια ρωμαλέα, αυθεντική και ριζωμένη βαθιά στην ψυχή του λαού μας Δημοκρατική και Πατριωτική εξουσία.


2 σχόλια:

  1. Ρε παιδια τη σχολια μετα απο αυτα τη???? Σχολια πολλα μπραβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα γιατί εξοργίζεστε.
    Αφού περισσότερα από 200 δισεκατομμύρια Ευρώ, σχεδόν το 70% του Δημοσίου χρέους, έδωσαν οι προδότες πρώην πρωθυπουργοί μας Παπανδρέου, Παπαδήμος και Σαμαράς, για τις “ανακεφαλαιοποιήσεις” των τραπεζών μας.
    Και ολόκληρο το “συνταγματικό” τόξο, μαζί και ο πρόεδρος της Δειμοκρατίας μας (το "ει" εσκεμμένα) αποδέχεται αυτές τις ανακεφαλαιοποιήσεις των ιδιωτικών τραπεζών μας που διαχειρίζονται Ευρώ. Δεν έχει κάνει ούτε καν έναν λογιστικό έλεγχο του Δημοσίου χρέους.
    Το Σύνταγμα μας λέει ότι η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ο θάνατος. Αφού πλέον έχει καταργηθεί η θανατική ποινή, η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι “μόνο” ισόβια φυλάκιση.
    Η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών του Βαγγέλη Τούρκογλου (νυν Ευάγγελου Βενιζέλου).
    Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο όλα όσα έβγαλαν στο σφυρί, όλα τα ξεπουλήματα που τα μηδαμινά τους έσοδα πήγαν για το δήθεν χρέος μας (λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, κλπ κλπ) θα επιστραφούν στο δημόσιο, μόλις αυτοί που τα έκαναν καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.
    Αυτός είναι και ο λόγος που επιβάλλεται όλοι αυτοί οι προδότες να κατηγορηθούν και να καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή