Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Όπως ακριβώς προειδοποιήσαμε χθες το βράδυ...

Δείτε τι λέγαμε: "Οι δηλώσεις γίνονται για να πουλήσεις πολιτική... Οι δεσμεύσεις αναλαμβάνονται με την ελπίδα να γίνουν πολιτική... Οι χειρισμοί και οι συγκεκριμένες αποφάσεις μόνο, είναι αυτά που συνιστούν πολιτική...

File Photo: A special forces soldier monitors the area in front of the Silivri Prison during a trial EPA, ERDEM SAHIN

Ποιοί "κέρδισαν" λοιπόν σήμερα στη Βάρνα;;; Άπαντες... Αν κρίνουμε από τις δηλώσεις... 
Ποιοί "έχασαν" σήμερα στη Βάρνα;;; Προφανώς όλοι αυτοί που δε θα τολμήσουν να αντιδράσουν αύριο σε συγκεκριμένες αποφάσεις... Όταν δηλαδή θα υλοποιούνται πολιτικές...

Δεν ξέρω αν η αυριανή μέρα θα γελά με τα καμώματα της σημερινής νύχτας, αλλά το βέβαιο είναι πως στο φως της μέρας θα κριθούν άπαντες.

Και το φως της ημέρας ήρθε... Μαζί του ήρθε και η θλιβερή είδηση... 

Διαψεύστηκαν οι όποιες ελπίδες για μια γρήγορη εξέλιξη στο θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών καθώς οι δικηγόροι τους κλήθηκαν εσπευσμένα από τον εισαγγελέα. Ωστόσο ο Τούρκος δικαστικός τους ανακοίνωσε ότι με απόφασή του απορρίπτεται το αίτημα αποφυλάκισης, ενώ απέφυγε να δώσει όρια για τη διάρκεια της προφυλάκισης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο εισαγγελέας επανέλαβε πως πρέπει να εξεταστούν όλα τα στοιχεία παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 28 ημέρες από τη σύλληψή τους. Ελπίδες για θετική εξέλιξη είχαν δημιουργηθεί νωρίτερα στον απόηχο της ευρωτουρκικής Συνόδου της Βάρνας, όπου οι Ευρωπαίοι, με προεξάρχοντα τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ζήτησαν από τον Ταγίπ Ερντογάν την απελευθέρωσή τους πριν από το Πάσχα. 

Ωστόσο ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στις δηλώσεις του περί ομηρίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών,  είχε εκφράσει αμφιβολίες κατά πόσο είναι δυνατόν να απελευθερωθούν πριν  από  το   Πάσχα. παράλληλα ανέφερε ότι  «δυστυχώς δικαιώθηκα, όπως φάνηκε και στη Σύνοδο της Βάρνας». «Είναι 26 μέρες στη φυλακή υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης χωρίς κατηγορητήριο» είπε.   

ΣΚΑΙ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου