Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΔΗΛΩΣΗ του “ΜΕΤΩΠΟΥ για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Σχετικά με την κινητικότητα  που παρατηρείται για την επίλυση του Σκοπιανού, το «Μέτωπο για μια «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» δηλώνει τα εξής:

1. To μείζον πρόβλημα της χώρας μας σήμερα, είναι η κατάλυση κάθε έννοιας εθνικής κυριαρχίας, και η δρομολογούμενη καταστροφή της από το καθεστώς κατοχής που έχει επιβάλλει τα μνημόνια τα οποία οδηγούν σταδιακά και σταθερά τον Ελληνικό λαό στην φτωχοποίηση και τον αφανισμό.


2. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η εμφανιζόμενη ως διαδικασία  «επίλυσης» του Σκοπιανού, ΔΕΝ αποτελεί  εθνική προτεραιότητα. Πρόκειται για μια διαδικασία  η οποία αποβλέπει και στον αποπροσανατολισμό του λαού μας από τις συνέπειες της συνεχιζόμενης κατοχής, από τις πολιτικές αρπαγής της περιουσίας του, και από την νέα δέσμη καταστροφικών μέτρων που φέρνει το υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που επέβαλαν οι δανειστές.

3. Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» καλεί την Ελληνική κυβέρνηση, να αντισταθεί και να μην προχωρήσει σε κανενός είδους διαπραγματεύσεις υπό καθεστώς πίεσης, με...
εκχωρημένη την εθνική κυριαρχία, και χωρίς σαφή οριοθέτηση ανυπέρβλητων πραγματικά «κόκκινων γραμμών». Προειδοποιούμε πως σε αντίθετη περίπτωση η Ελληνική κυβέρνηση αναλαμβάνει ιστορικές ευθύνες, και θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, τροφοδοτώντας μια σύγκρουση αλυτρωτισμών που θα απασφαλίσει εξελίξεις δυσάρεστες σε ολόκληρη τη Βαλκανική, τοποθετώντας την χώρα μας στο μάτι του κυκλώνα.

4. Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» δηλώνει  πως, επιλογές που παραδίδουν τη χώρα βορά στους σχεδιασμούς των ισχυρών, χωρίς ισχυρό εθνικό γεωστρατηγικό αποτύπωμα, και με πρόδηλη ανοχή σε... 

Η ΣΥΝΕΧΕΙ στο ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου