Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τη συνάντηση του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»
με τους «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
Σήμερα 16 Δεκεμβρίου 2017 συναντήθηκαν στην Αθήνα αντιπροσωπείες  των «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Δ.Ε.ΠΟΛ.»  και του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»
Η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα εγκάρδιο, και διαπιστώθηκε ευρύτατη και μαχητική προγραμματική σύγκληση μεταξύ των δύο φορέων. Στη βάση αυτής ακριβώς της διαπίστωσης, οι δύο αντιπροσωπείες συμφώνησαν τα ακόλουθα:

  1. Ολοκλήρωση των απαραίτητων διεργασιών για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενιαίας πολιτικής δράσης στη βάση μιας ευρύτατης προγραμματικής συμφωνίας.
  2. Ολοκλήρωση των απαραίτητων διεργασιών για την άμεση και από κοινού συγκρότηση  Πολιτικής Επιτροπής, που θα... αναλάβει να διαχειριστεί:
Την κλιμάκωση της κοινής μας πολιτικής παρέμβασης και δράσης, για την απόκρουση των συνεπειών από την γενικευμένη επίθεση που δέχεται σήμερα η κοινωνία μας, εξ αιτίας της συντονισμένης παρέμβασης κυβέρνησης και δανειστών. Και…
Την οργανωτική προετοιμασία για την πραγματοποίηση μετωπικού συνεδρίου μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018.
Στη βάση όλων των παραπάνω, συμφωνήθηκε η έκδοση του παρόντος Δ.Τ, καθώς και η κλιμάκωση επικοινωνιακών πρωτοβουλιών την επόμενη περίοδο, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης προσπάθειας για την περαιτέρω διεύρυνση των μετωπικών συμπράξεων με φορείς αλλά και μέσα στην κοινωνία.
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Του «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – Δ.Ε.ΠΟΛ.»

Η προσωρινή Π.Γ

Του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου