Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Κυβέρνηση, τραπεζίτες, επίορκοι συμβολαιογράφοι και μαφίες των πλειστηριασμών συνωμοτούν για την αρπαγή των λαϊκών περιουσιών

Μια μικρή επίορκη και “μαφιόζικη” ομάδα συμβολαιογράφων επιδιώκει αυτήν την ώρα με πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις, σείοντας κάλπικες κυβερνητικές διαβεβαιώσεις και παίζοντας με το αζημίωτο το ληστρικό παιχνίδι των τραπεζών, να αλλάξει πραξικοπηματικά τις ειλημμένες δημοκρατικά αποφάσεις του συμβολαιογραφικού κόσμου να αντισταθεί στην αρπαγή της λαϊκής περιουσίας...
κυβέρνηση
Προς αυτήν την  κατεύθυνση συγκαλείται αιφνιδιαστικά την Πέμπτη 23/11 και αφού έχουν μεσολαβήσει πιέσεις, εκβιασμοί και συναλλαγές κάτω από το...
τραπέζι η Γενική Συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Πειραιώς με στόχο ο “ευάλωτος” κρίκος να σπάσει και να ξηλώσουν σταδιακά τις δημοκρατικές αποφάσεις των συμβολαιογράφων σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα άνευ προηγουμένου πραξικόπημα, το οποίο έχει εκτελεστικό βραχίονα την λεγόμενη και πασίγνωστη “μαφία των πλειστηριασμών”, η οποία υπερπλουτίζει στέλνοντας στην εξαθλίωση, την απόγνωση και την αυτοκτονία χιλιάδες ευσυνείδητους πολίτες και οικογένειες μέσα στην κρίση.
Το μέγα σκάνδαλο που επιχειρείται από κυβέρνηση και τρόικα, με πλήρη κάλυψη Μητσοτάκη – Γεννηματά και με εμπροσθοφυλακή τους Κοντονή – Τόσκα – Τσακαλώτο, θα έχει ως άλλοθι σε πρώτη φάση πως θέλει να πλήξει, όπως γράφουν τα “παπαγαλάκια” των συστημικών μέσων, τους στρατηγικούς κακοπληρωτές, με στόχο σε δεύτερη φάση να προχωρήσει το “τσουνάμι” των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας.
Μιλάμε για τη δεύτερη μεγάλη ληστεία, μετά την μνημονιακή λεηλασία μισθών – συντάξεων – μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η οποία στοχεύει να δώσει την χαριστική βολή στην κοινωνία, να απαξιώσει πλήρως τα ακίνητα στην χώρα και να τα παραδώσει βορρά σε άπληστα ξένα συμφέροντα που ορέγονται τα ανεκτίμητα φιλέτα της Ελλάδας.
Η μόνη δύναμη αντίστασης σε αυτήν την νέα λαίλαπα είναι το ηρωικό κίνημα κατά των πλειστηριασμών το οποίο θα δώσει μια άνιση αλλά περήφανη μάχη ενάντια στα ιδιώνυμα αυταρχικά μέτρα που ετοιμάζει εσπευσμένα η κυβέρνηση.
Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες. Οι καιροί ου μενετοί και οι συνειδητοί πολίτες οφείλουν να λάβουν θέση στη σωστή πλευρά με δραστήρια συμμετοχή, ενώ όλες οι ριζοσπαστικές δυνάμεις πρέπει να βρεθούν ενωμένες ως μια γροθιά στο κοινό χαράκωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου