Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Κι όμως... είναι πολλοί οι πολιτικοί κόπανοι που τους αφορούν όλα τα παρακάτω

Ήταν 17 Μαΐου του 2012. Και τότε δηλώναμε κατηγορηματικά χωρίς να διατηρούμε την ελάχιστη επιφύλαξη πως:... 


Η κυβερνητική εξουσία θα ανατεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ, αφού πλέον θα είναι «προγραμματισμένος» να τη διαχειριστεί – ως αντικαταστάτης των προηγούμενων – στην ίδια επί της ουσίας περπατησιά, σερβίροντας στους αφελείς ψίχουλα και υποσχέσεις αλά Ανδρέα Παπανδρέου. Θα του την αναθέσει ένας πανηγυρίζων αλλά εξαπατημένος (και πάλι) λαός, που θα έχει καταπιεί αμάσητο το κουτόχορτο που με τόση επιμέλεια και τσαχπινιά του σερβίρουν…

Επιμέναμε τότε, πως η πολιτική συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν προτίθεται να αντιπαλαίψει τους χορογράφους της κατεστραμένης πατρίδας μας, αλλά αποτελεί και η ίδια μέρος του επικίνδυνου σχεδίου τους.

Προειδοποιούσαμε ότι δεν αποτελεί αντίπαλο αλλά κομμάτι της εφιαλτικής στρατηγικής τους. Και στοιχηματίζαμε πως όταν αυτή η προσπάθεια θα έχει ολοκληρωθεί, και θα έχει σφυρηλατηθεί ένα κόμμα (ο ΣΥΡΙΖΑ) με τις προδιαγραφές που του έχουν προσδιορίσει, τότε θα συμβούν τέσσερα πράγματα:

1. Οι φιλόδοξοι πολιτικοί κόπανοι που υποτίθεται ότι τον αντιπολιτεύονται και τον...
εγκαλούν,θα αποσυρθούν οριστικά, αφού θα έχουν χρησιμοποιηθεί στοχευμένα σ αυτή την ύπουλη χορογραφία…

2. Η κυβερνητική εξουσία θα ανατεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ, αφού πλέον θα είναι «προγραμματισμένος» να τη διαχειριστεί – ως αντικαταστάτης των προηγούμενων – στην ίδια επί της ουσίας περπατησιά, σερβίροντας στους αφελείς ψίχουλα και υποσχέσεις αλά Ανδρέα Παπανδρέου.

Θα του την αναθέσει ένας πανηγυρίζων αλλά εξαπατημένος (και πάλι) λαός, που θα έχει καταπιεί αμάσητο το κουτόχορτο που με τόση επιμέλεια και τσαχπινιά του σερβίρουν….

3. Ένας νέος κύκλος πολιτικής ανασύνταξης του κυρίαρχου συστήματος θα βρίσκεται ήδη στο ξεκίνημά του. Και…

4. Οι διαχρονικοί αφελείς, δηλαδή όλοι εμείς που θα έχουμε παρασυρθεί στο επικοινωνιακό τους παραμύθι, θα παραμείνουμε τα θλιβερά θύματα, πάντα πρόθυμα και έτοιμα να πατάμε στην μπανανόφλουδα με την οποία στρώνουν οι επιτήδειοι το δρόμο της επικοινωνίας της πολιτικής εξαπάτησης.

Φροντίστε να τις θυμάστε αυτές τις επισημάνσεις… Κυριακή κοντή γιορτή!!! 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ και φασκελωθείτε ελεύθερα τώρα πλέον που η χώρα εισέρχεται για τα καλά στον αστερισμό της εθνικής τραγωδίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου